Kraft Paints: Ψηφίστηκε ανάμεσα στα κορυφαία ελληνικά εταιρικά brands

Τη δυναμική ανάπτυξη της Kraft Paints, που αποτυπώνεται στην ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά οικοδομικών χρωμάτων αλλά και στην εξαγωγική της δραστηριότητα, επιβεβαιώνει η ανάδειξη της Druckfarben Ελλάς ΑΕΒΕ ανάμεσα στις "Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες" στην κατηγορία "Δομικά Υλικά" στην Ελλάδα για το 2016.

Η διάκριση έγινε στα πλαίσια του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, που πραγματοποιείται σε 91 χώρες ανά τον κόσμο έχοντας

αναγνωρίσει περισσότερες από 15.000 εταιρίες ως ηγέτιδες στον τομέα τους.

Κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης, τόσο η επιτροπή όσο και χιλιάδες Έλληνες καταναλωτές επιβράβευσαν τη διαχρονική αξιοπιστία και τη σχέση τιμής-ποιότητας των προϊόντων της Kraft Paints, καθώς και τις πρωτοβουλίες κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας, κατατάσσοντάς την ανάμεσα στα κορυφαία ελληνικά brands.

Εκτός των άλλων, αναγνωρίστηκε και το υψηλό επίπεδο διαφοροποίησης και καινοτομίας της εταιρείας, η οποία πρόσφατα λάνσαρε, με αρκετή επιτυχία, χρώματα νέας γενιάς όπως χρώμα που συμβάλει στη δημιουργία πιο υγιεινής ατμόσφαιρας μέσα στο σπίτι (Master) ή ενεργειακά χρώματα, για εξοικονόμηση ενέργειας χειμώνα-καλοκαίρι (Energy Save).
Ο Marketing Manager της Kraft Paints, κ. Παύλος Ρίζος, τόνισε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά την επιτροπή και το κοινό που μας τίμησαν με τη ψήφο τους και μας ανέδειξαν ανάμεσα στις "Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες" για το 2016. Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για τη Druckfarben Ελλάς ΑΕΒΕ και την Kraft Paints που δικαιώνει και τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να επενδύσει περαιτέρω στο τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), ενισχύοντας έτσι την καινοτομία και τη συνολική ποιότητα των προϊόντων μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα