Katrin’s: Ένα όμορφο all day στέκι στην Κάρυστο

Βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Καρύστου, την πλατεία Αμαλίας, μια πλατεία που στην κορυφή της υψώνεται το δημαρχείο της πόλης -ένα αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα εποχής Ziller- και στα πόδια της η προκυμαία της Καρύστου! Εικόνα μοναδική για να απολαύσει κανείς τον πρωινό του καφέ την ώρα που μπαίνουν στο λιμάνι τα ψαροκάικα ή το απογευματινό του κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα...

Ζώντας και απολαμβάνοντας την εικόνα αυτή για 9 συνεχόμενα χρόνια, ένας γιατρός με μεράκι και φαντασία και η σύζυγός του, γνωστή για τις μαγειρικές της ανησυχίες, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα στέκι για να περνάνε

καλά κυρίως οι ίδιοι αλλά και οι φίλιοι τους. Ένα στέκι με Αθηναϊκές προδιαγραφές και νησιωτική φιλοξενία, με γεύσεις μαμαδίστικες, άλλοτε ελαφρά πειραγμένες και άλλοτε εντελώς παραδοσιακές. Το όνομά του Katrin's.

Το οίκημα που στεγάζει το Katrin's είναι του 19ου αιώνα, πετρόχτιστο και με ιστορία. Φημολογείται ότι από το μπαλκόνι του μίλησε ο βασιλιάς Όθωνας και η βασίλισσα Αμαλία όταν επισκέφτηκαν για πρώτη φορά την Κάρυστο, μιας και τότε λειτουργούσε ως πανδοχείο. Αυτό το γεμάτο αναμνήσεις κτήριο, πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο, τον Απρίλιο του 2016 έδωσε έναν αέρα δροσιάς στην περιοχή με το Katrin's.

Από τις 08:30 το πρωί μέχρι τη 01:00 το Katrin's ετοιμάζει υπέροχα πρωινά, γευστικά σνακ, δροσερές σαλάτες αλλά και πλούσια εποχιακά πιάτα μαγειρεμένα με φρέσκα προϊόντα της περιοχής. Πολύ σημαντικό ρόλο στο μενού έχουν τα γλυκά, τα εξωτικά κοκτέιλ, τα σπάνια ουίσκι καθώς και η μεγάλη ποικιλία από ξένες και ελληνικές μαύρες μπίρες. Στα συν και το πάντα χαρούμενο και ευγενικό προσωπικό. Αν βρεθείτε στην Εύβοια και την Κάρυστο μην παραλείψετε να το επισκεφτείτε!

info
Πλατεία Αμαλίας 5, Κάρυστος, τηλ. 22240 26866.

πηγή: olivemagazine.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα