Intralot: Επεκτείνει τις πιστοποιήσεις σε Χιλή, Λουιζιάνα και Μοντάνα

Η INTRALOT πιστοποιήθηκε βάσει των προτύπων της Παγκόσμιας Ένωσης Λοταριών, World Lottery Association Security Control Standard (WLA SCS:2016) και ISO/IEC 27001:2013 για τις δραστηριότητές της στη Χιλή και τις Πολιτείες Λουιζιάνα και Μοντάνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σύμφωνα με τη στρατηγική του Ομίλου να λειτουργεί παγκοσμίως σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.

Οι νέες πιστοποιήσεις καλύπτουν όλο το φάσμα των λειτουργιών

των εταιρειών, έχοντας ελέγξει τα υπάρχοντα συστήματα διαχείρισης που πιστοποιούν την ακεραιότητα των παιχνιδιών και την εταιρική τους λειτουργία στο σύνολό της, ενώ λειτουργούν συμπληρωματικά και προς τις πιστοποιήσεις WLA SCS, ISO 27001,
ISO 20000, ISO 9001, ISO 29990 and ISO 14001 της μητρικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Οι πιστοποιήσεις αυτές καλύπτουν ολόκληρο τον κύκλο ζωής του συστήματος και των υπηρεσιών σχεδιασμού, την ανάπτυξη, υλοποίηση, υποστήριξη και λειτουργία σε μια συγκεκριμένη χώρα. Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από την TUV Nord, έναν από τους σημαντικότερους φορείς πιστοποιήσεων παγκοσμίως, που πραγματοποίησαν επιτόπιους ελέγχους, εξετάζοντας τις τοπικές δραστηριότητες.

"Η ενίσχυση των προτύπων διαφάνειας και ακεραιότητας είναι βασική προϋπόθεση για τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη δημιουργία αξίας στη ψηφιακή εποχή. Για τον σκοπό αυτό η INTRALOT παρέχει αξιόπιστα συστήματα και λύσεις υψηλών προδιαγραφών.
Είμαστε υπερήφανοι που επεκτείνουμε την πιστοποίηση ασφάλειας της WLA σε τρεις επιπλέον περιοχές λειτουργίας, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης βελτίωσης της προσφοράς μας στους παίκτες και τους πελάτες μας", δήλωσε ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, INTRALOT Group Chief Operating Officer.

Ο κ. Thierry Pujol, Πρόεδρος της WLA SRMC, πρόσθεσε: "Η INTRALOT έλαβε την πιστοποίηση WLA SCS:2016 σε τρεις νέες περιοχές λειτουργίας (Χιλή, Πολιτείες της Λουιζιάνα και Μοντάνα των ΗΠΑ). Αυτό αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την εταιρεία που ήταν το πρώτο συνεργαζόμενο μέλος της WLA το οποίο έλαβε το 2008 την πιστοποίηση WLA SCS. Το πρότυπο WLA SCS:2016 αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς για τη διαφάνεια και τη διακυβέρνηση στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.
Με ένα σύνολο 137 χαρακτηριστικών, το WLA SCS:2016 είναι ένα ισχυρό, ολοκληρωμένο και αξιόπιστο πρότυπο. Ως πρόεδρος της Επιτροπής Ασφάλειας και Διαχείρισης Κινδύνων της WLA και εκ μέρους των μελών αυτής, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην INTRALOT και τη διοίκησή της που συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία".

Keywords
Τυχαία Θέματα