ICAP: Η Γιούλη Χρόνη στελεχώνει τις Υπηρεσίες Loyalty

Η Γιούλη Χρόνη, ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα Loyalty and Customer Engagement Senior Manager, στoν Τομέα Management Consultants της ICAP Group. O Tομέας, λειτουργεί επί 30 χρόνια στην Ελλάδα (και ευρύτερα στη ΝΑ Ευρώπη από το 2010), προσφέροντας Συμβουλευτικές υπηρεσίες με στόχο την παραγωγή γνώσης και αξίας στους πελάτες. Παρέχοντας συνολικές λύσεις από την Στρατηγική έως και την εκτέλεση και υλοποίηση της, οι υπηρεσίες Loyalty

της ICAP, οδηγούν με αξιοπιστία, σε ταχύτερες αλλά και αποτελεσματικότερες Πωλήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, η Γιούλη Χρόνη αναλαμβάνει την περαιτέρω ανάπτυξη των αναγνωρισμένων Loyalty υπηρεσιών, της ICAP οι οποίες το 2015 βραβεύτηκαν (για το yellowday στην Τράπεζα Πειραιώς) με τη GOLD διάκριση στα Sales Excellence Awards (Ελληνικό Ινστιτούτο Πωλήσεων - κατηγορία «Καινοτόμο Προϊόν/ Υπηρεσία») και το 2017 (για το έργο Check in Class στην τράπεζα Πειραιώς) με Silver διάκριση στα IMPACT BITE Awards (Ειδικές εφαρμογές - Τράπεζες).

Η Γιούλη έχει εκτενή προϋπηρεσία, άνω των 20 ετών, στο Loyalty & Customer Εngagement (B2B & B2C), Project Management, Business Development & Consulting με εμπειρία διαχείρισης μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Είναι πτυχιούχος Business Administration (Accounting & Finance), κατέχει "Professional Qualification Certificate in Investment Structure Products -Level B" από την Τράπεζα της Ελλάδος ενώ έχει λάβει "Certificate of Regulatory Compliance in Banks" από το Ινστιτούτο Ελληνικών Τραπεζών.

Ο Γιάννης Λέκος, Director, Management Consultants, σημειώνει: «Η αγορά των Marketing Υπηρεσιών Loyalty όπως διαμορφώνεται σήμερα, απαιτεί ευελιξία, αμεσότητα και τεχνολογικές λύσεις αιχμής. Οι βραβευμένες υπηρεσίες Loyalty της ICAP ενισχύονται συνεχώς με Ανθρώπινο Δυναμικό αλλά και ισχυρές συνεργασίες, προκειμένου ανταποκριθούν πολύπλευρα στις ανάγκες των επιχειρήσεων για τη δημιουργία αλλά και τη διακράτηση ισχυρών δεσμών εμπιστοσύνης των πελατών μας με το αγοραστικό τους κοινό.»

Keywords
Τυχαία Θέματα