Hotelbrain: Οι νέες κινήσεις για το 2017

Με επέκταση στο Μαρόκο και λειτουργία νέου τμήματος διαχείρισης ξενοδοχείων μεγάλης δυναμικότητας ξεκίνησε το 2017 για την Hotelbrain, η οποία πλέον διαθέτει 189 ξενοδοχεία υπό διαχείριση.

Στο πλαίσιο της μεγάλης, ετήσιας εκδήλωσης για τα πεπραγμένα της περυσινής χρονιάς και τα σχέδια του νέου έτους την περασμένη Παρασκευή, ο πρόεδρος και ιδρυτής της HotelBrain κ. Πάνος Παλαιολόγος παρουσίασε την ανάπτυξη των τελευταίων ετών, ενώ αναφέρθηκε και στις κινήσεις του 2017, με την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στο Μαρόκο, τη δημιουργία του νέου τμήματος

διαχείρισης ξενοδοχείων μεγάλης δυναμικότητας (Large Scale Properties Dpt), αλλά και την εμπορική -ήδη εν ενεργεία- εκμετάλλευση του Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli σε συνεργασία με την Nikki Beach EMEA.

Ο διευθύνων σύμβουλος της HotelBrain κ. Κωνσταντίνος Ζήκος παρουσίασε στη συνέχεια τα αποτέλεσματα των τμημάτων της εταιρείας τη χρονιά που πέρασε, με πιο εντυπωσιακά αυτά που αναφέρονταν στον συστημικό τζίρο του συνόλου των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται η ΗotelBrain, ο οποίος άγγιξε το 2016 τα 101 εκατ. ευρώ (έναντι των 72 εκατ. το 2015) καθώς και αυτά που απεικονίζουν την Μέση Τιμή Δωματίου (ADR), η οποία το 2016 διαμορφώθηκε στα 193 ευρώ, αλλά και την πληρότητα δωματίων, η οποία «κλείδωσε» στο 70,6%.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 400 προσκεκλημένοι, όλοι προερχόμενοι από τον χώρο του τουρισμού, όπως οι ιδιοκτήτες των συνεργαζόμενων με την εταιρεία ξενοδοχείων, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη τραπεζών, επενδυτές, κ.α.. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους η πρ. υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο πρ. υφυπουργός Τουρισμού κος Γιώργος Νικητιάδης, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ, κος Γιώργος Αμβράζης και πολλοί άλλοι.

Ως εταιρεία η οποία στοχεύει πάντα στην αριστεία, η HotelBrain δεν παρέλειψε να απονείμει τιμητικές διακρίσεις σε συνεργάτες – ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, οι οποίοι μέσα από τις επιχειρηματικές κινήσεις και πρωτοβουλίες τους ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά. Τα βραβεία, αναλυτικά δόθηκαν στους:

Βραβείο Excellence in Performance, στον κο Νίκο Παγώνη για τα Katikies Luxury Boutique Resorts
Βραβείο Excellence in Performance, στον κο Θεοδόση Κακούτη για το Bill & Coo Mykonos
Βραβείο Excellence in Evolution (Recontructing - Rebranding - Design) στον κο Βαγγέλη Αδαμαντίδη για το ξενοδοχείο Boheme
Βραβείο Excellence in Destination Repositioning & Rebranding of a whole island, στην κα Βάσω Πετρίδου για το Agalia Luxury Suites
Βραβείο Top Aspiring New Opening, στον κο Κωνσταντίνο Βυθούλκα για το ξενοδοχείο Lesante Blu Exclusive Beach Resort
Βραβείο Top Pioneering New Development,στον κο Όθωνα Μουρκάκο για το development νέου ξενοδοχείου στη Μύκονο.

Η HotelBrain η οποία ιδρύθηε το 2000, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται 189 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, αλλά και σε 8 ακόμη προορισμούς στο εξωτερικό. (Λίβανο, Τουρκία, Κύπρο, Σερβία, Μαυροβούνιο, Αυστρία, Ιταλία, Μαρόκο) Λόγω του καινοτόμου επιχειρηματικού της μοντέλου η ΗotelBrain είναι μέλος του διεθνούς δίκτου Endeavor Global και βραβευμένη πανευραπαϊκά τα δύο τελευταία συναπτά έτη με Wolrd Travel Award ως "Europe's Leading Hotel Management Company".

Keywords
Τυχαία Θέματα