Hasta la derrota siempre (Έως την ήττα σύντροφοι)

Όταν κάνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Είτε την έχει πει ο Αινσταϊν την φράση, είτε όχι, ο διάσημος αστροφυσικός υποστήριζε πως δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα έχοντας το ίδιο επίπεδο σκέψης που είχαμε όταν τα δημιουργήσαμε. Με λίγα λόγια, χρειάζεται δράση, όραμα και κατάλληλες συνθήκες.

Όταν γύρω- γύρω από την Ελλάδα και διεθνώς επικρατούν μποφόρ δεν μπορεί να περιμένεις ότι, το τσιτάτο

"Έως τη νίκη σύντροφοι" είναι η λύση στα προβλήματα σου, ούτε καν στα ψυχολογικά, όπως του πρωθυπουργού που ταξίδεψε στη μακρινή Κούβα για να στείλει μήνυμα στους κακούς δανειστές. Ο σημερινός πρωθυπουργός το δοκίμασε και παλαιότερα ταξιδεύοντας στην Ρωσία και μετά από καιρό αποκαλύφθηκε η προτροπή του προέδρου Πούτιν ο οποίος τον κάλεσε να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εν όψει της σαθρής λύσης για το χρέος (βραχυπρόθεσμα μέτρα) ο πρωθυπουργός προτίμησε να "αποδράσει" στην Κούβα ξεφεύγοντας από τα προβλήματα.

Την πρώτη φορά που πήγε κόντρα ήλθε το τρίτο Μνημόνιο. Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι, μετά τα ίδια πράγματα που προτίμησε να κάνει τον Δεκέμβριο 2016, τα μέτρα θα έλθουν σκληρότερα εξαιτίας των καθυστερήσεων που θα ανεβάσουν το κόστος.

Μακάρι να διαψευσθούμε και να μην επιβληθούν νέα μέτρα, αλλά οι δανειστές δεν έχουν δείξει καμία συμπόνια αντίθετα δέχθηκαν κάθε αλλοπρόσαλλη πρόταση ( φόροι) από τους Έλληνες κυβερνώντες τα τελευταία 6 χρόνια.

Ούτε δράση υπάρχει στην Ελλάδα διορίζοντας τους δικούς σου στο δημόσιο, ούτε όραμα υπάρχει. Αν το όραμα είναι "έως τη νίκη σύντροφοι" για να ζει η νομενκλατούρα, η επανάσταση θα έλθει νομοτελειακά από την άλλη πλευρά. Τους αστούς που υπομένουν το κράτος - τέρας. Ας το καταλάβουν οι διάφοροι κομματικοί παπαγάλοι από το συνοθύλευμα των Σύριζα- ΑΝΕΛ.

Έως την... ήττα σύντροφοι. (Ηasta la derrota siempre)

Keywords
Τυχαία Θέματα