H iStorm καλωσορίζει στα καταστήματά της το Apple Watch

Από αύριο, Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, το Apple Watch θα διατίθεται στα πέντε Apple Premium Reseller καταστήματα της iStorm, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το Apple

Watch αποτελεί καινοτομία για την Apple, καθώς είναι η πιο προσωπική συσκευή που δημιούργησε ποτέ. Δίνει μία νέα διάσταση στην καθημερινότητα του χρήστη με τις νέες τεχνολογίες που διαθέτει.

Με ένα απλό γύρισμα του καρπού, γίνεται κανονικά λήψη όλων των ειδοποιήσεων και σημαντικών πληροφοριών με δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης, ενώ μπορεί κανείς να στέλνει μηνύματα, emails, καθώς επίσης να καλεί και να απαντά σε κλήσεις που δέχεται στο iPhone.

Εκτός από το εξαιρετικό design, το Apple Watch βοηθά στην έναρξη ενός καλύτερου τρόπου ζωής, αφού διαθέτει εφαρμογές fitness και υγείας, οι οποίες προτρέπουν το χρήστη να πετύχει καθημερινά τους στόχους του, παρακολουθώντας με ακρίβεια τη δραστηριότητά του.

Το Apple Watch θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, το Apple Watch και το Apple Watch Sport. Το Apple Watch κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθεται επιπλέον σε «διαστημικό» μαύρο χρώμα και καντράν με ισχυρό κρύσταλλο από ζαφείρι. Το Apple Watch Sport κατασκευάζεται από ανοδιωμένο αλουμίνιο και διατίθεται σε φινίρισμα ασημί, «διαστημικό» γκρι, χρυσό, ροζ χρυσό με πανίσχυρο γυαλί τύπου Ion X.

Και τα δύο μοντέλα διατίθενται σε δύο μεγέθη 42mm και 38mm, ενώ, υπάρχει μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία σε λουράκια και μπρασελέ, τα οποία μπορεί να αλλάζει ο χρήστης εύκολα και γρήγορα όποτε επιθυμεί, κάνοντας το Apple Watch ακόμα πιο προσωπικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα