H Gulf Air παραγγέλνει 29 αεροσκάφη A320neo

Ως μέρος της στρατηγικής της ανανέωσης του στόλου της, η Gulf Air ανακοίνωσε μια παραγγελία 29 αεροσκαφών A320neo.

Η νέα παραγγελία αυτή περιλαμβάνει 17 A321neo και 12 A320neo εκ των οποίων τα 10 A320neo έχουν επιβεβαιωθεί από το 2012. Η σύμβαση υπεγράφη κατά τη διάρκεια του Bahrain International Airshow μεταξύ του κ Maher Al Salman Musallam, Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf Air και του Fabrice Brégier, της Airbus,

Προέδρου και Δ/ντος Σύμβουλου, παρουσία της Α.Ε. του Kamal bin Ahmed Mohammed, υπουργού Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών, του Βασίλειου του Μπαχρέιν και του κ Matthias Fekl, Υπουργού Εξωτερικού Εμπορίου, Τουρισμού και Γάλλων του εξωτερικού.

Η Gulf Air λειτουργεί σήμερα 28 αεροσκάφη Airbus και το νέο αεροσκάφος θα ταιριάξει απόλυτα στο σημερινό στόλο της εταιρείας, χάρη στα συνολικά κοινά των αεροσκαφών της Airbus, πού διαθέτουν χαμηλό κόστος λειτουργίας, βελτιωμένη αποδοτικότητα καυσίμων και είναι τα καλύτερα στην κατηγορία τους στην άνεση που προσφέρουν στους επιβάτες σε σχέση με οποιουδήποτε άλλο αεροσκάφος μονού διαδρόμου.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο κ. Maher Al Salman Musallam CEO της Gulf Air είπε, «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενισχύσουμε και θα απλοποιήσουμε τον στόλο μας με αεροσκάφη της Airbus. Αυτή η αναδιάρθρωση πληρεί τις μελλοντικές απαιτήσεις του στόλου και τα σχέδια επέκτασης του δικτύου της Gulf Air . Ως αποτέλεσμα, τώρα προσμένουμε στην προώθηση της διαδικασίας εκσυγχρονισμού του στόλου της Gulf Air, με παράλληλη υποστήριξη του δικτύου μας και συνολικές στρατηγικές βελτίωσης της εμπειρίας των επιβατών. "

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που η Gulf Air έχει επιλέξει το A320neo για να συμπληρώσει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική για την ανάπτυξη της. Το χαμηλής κατανάλωσης αεροσκάφος θα παράσχει στην αεροπορική εταιρεία με την υψηλότερη λειτουργική αποτελεσματικότητα και την κερδοφορία, ενώ οι ευρύτερες καμπίνες του θα ανοίξουν μια νέα διάσταση την προσέλκυση των επιβατών », δήλωσε ο Fabrice Brégier, Airbus President και Chief Executive Officer.

Το A320neo ενσωματώνει σύγχρονες τεχνολογίες, όπως νέας γενιάς κινητήρες και Sharklet στα φτερά, που εξασφαλίζουν συνολικά περισσότερο από 15% εξοικονόμηση καυσίμων, από τη πρώτη μέρα και 20% μέχρι το 2020, με περαιτέρω καινοτομίες στην καμπίνα. Με σχεδόν 4.500 παραγγελίες από περίπου 80 πελάτες, από την έναρξή του το 2010, το A320neo έχει αποκτήσει μερίδιο 60% της αγοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα