Groupama Ασφαλιστική: Συμμετοχή σε ημερίδα για τις μεταρρυθμίσεις στην κοινωνική ασφάλιση


Ημερίδα με θέμα «ΕΛΛΑΔΑ - ΓΑΛΛΙΑ: ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ AΣΦΑΛΙΣΗ» διοργάνωσε χθες, 9 Νοεμβρίου, το Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στόχος της ημερίδας ήταν η αναφορά μεταρρυθμίσεων στην κοινωνική ασφάλιση στην Ελλάδα, η παρουσίαση προτάσεων βελτίωσής της, αλλά και η παρουσίαση πετυχημένων τρόπων εφαρμογής αντίστοιχων θεσμικών μέτρων

στη Γαλλία. Στα πάνελς της ημερίδας συμμετείχαν μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι του Υπουργείου Εργασίας, ο κύριος Hervé COLAS, Διευθυντής INPC (Εθνικό Ινστιτούτο Συλλογικής Κοινωνικής Πρόνοιας της Γαλλίας), εκπρόσωποι Γάλλοι και Έλληνες των ασφαλιστικών εταιρειών GROUPAMA GAN VIE και GROUPAMA Ασφαλιστική, καθώς και καθηγητές ειδικοί στα θέματα κοινωνικής ασφάλισης, όπως οι κύριοι Κ. Παπαδημητρίου, Ά.Στεργίου, Δ. Κρεμαλής.

Η Groupama Ασφαλιστική, ως η μόνη ασφαλιστική εταιρία μεταξύ των χορηγών, προσέφερε την πολυετή τεχνογνωσία της στο θέμα της ημερίδας με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Πάντο (Αναπληρωτή Διευθυντή Ζωής), ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «τα κίνητρα συμπλήρωσης της σύνταξης πρέπει να ενισχυθούν και από άλλες πηγές , εκτός των ταμείων της κοινωνικής ασφάλισης, με απλές διαδικασίες. Στην Groupama Ασφαλιστική αυτό το αντιλαμβανόμαστε ως αναλυτική ενημέρωση του πελάτη μας, διαφάνεια σε όλα τα βήματα, αποδοτικότητα στη διαχείριση κεφαλαίων, απλότητα και ταχύτητα στις συναλλαγές. Εμείς, όλα αυτά τα προσεγγίζουμε πρώτα από την πλευρά του άμεσα ενδιαφερόμενου, δηλαδή του ασφαλισμένου. Προσπαθούμε και πιστεύουμε ότι καταφέρνουμε σε μεγάλο βαθμό να κάνουμε τα πράγματα ΑΠΛΑ, για τον πελάτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα