Follie Follie: Στις 30 Ιουνίου η Γ.Σ. για την έκδοση ομολογιακού

Στις 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Folli Follie που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 23 Ιουνίου.

Μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης συγκαταλέγεται η έκδοση, για τους σκοπούς της αναχρηματοδότησης του υφιστάμενου δανεισμού, κοινού ομολογιακού ή μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου έως του ποσού των 300.000.000 ευρώ.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική

ανακοίνωση, τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Έγκριση των ετήσιων εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της διαχειριστικής χρήσεως 1η Ιανουαρίου 2016 - 31η Δεκεμβρίου 2016, έπειτα από ακρόαση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου επί των πεπραγμένων της παραπάνω χρήσεως και του Ορκωτού Λογιστή - Ελεγκτή.

2. Λήψη απόφασης για τη διάθεση των καθαρών κερδών της χρήσεως 1η Ιανουαρίου 2016 - 31η Δεκεμβρίου 2016 και τη μη διανομή μερίσματος κερδών στους μετόχους.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Λογιστή - Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2016.

4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Λογιστή - Ελεγκτή για τη χρήση 2017 και καθορισμός της αμοιβής τους για τη χρήση αυτή.

5. Έγκριση των πάσης φύσεως αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που καταβλήθηκαν στη χρήση 2016 και προέγκριση των πάσης φύσεως αμοιβών και αποζημιώσεων για τη χρήση 2017.

6. Έγκριση παροχής εγγυήσεων, δανείων και ταμειακών διευκολύνσεων (συμπεριλαμβανομένης και της συμμετοχής σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) υπέρ και προς εταιρείες του ομίλου συνδεδεμένων με την Εταιρεία σύμφωνα με το άρθρο 32 του Ν. 4308/2014 και παροχή αδείας και εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. της Εταιρείας για την υλοποίηση των ανωτέρω και έγκριση συμβάσεων κατά το άρθρο 23α του κ.ν. 2190/1920.

7. Έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών και προσδιορισμός της κατώτερης τιμής αγοράς στο ποσό των πέντε (5,00) Ευρώ και της ανώτερης στο ποσό των πενήντα (50,00) Ευρώ.

8. Έκδοση, για τους σκοπούς της αναχρηματοδότησης του υφιστάμενου δανεισμού, κοινού ομολογιακού ή μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου έως του ποσού των 300.000.000 Ευρώ σύμφωνα με το άρθρο 3α του κ.ν. 2190/20 και το άρθρο 8 του ν.3156/2003 με ομολογίες μετατρέψιμες σε κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας, με κατάργηση δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας (με δικαίωμα να παρέχει αυτό περαιτέρω εξουσιοδότηση σε τρίτους) για την περαιτέρω διαπραγμάτευση και εξειδίκευση των όρων έκδοσης των ομολογιακών δανείου, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: α) της διάρκειας του δανείου, β) Του ποσού του δανείου γ) Του αριθμού των μετατρέψιμων ομολογιών, δ) της ονομαστικής τιμής τους, ε) του εύρους του λόγου μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές, στ) της τιμής διάθεσης των ομολογιών, ζ) των λοιπών όρων του ομολογιακού δανείου και η) του χρόνου και της μεθόδου άσκησης του δικαιώματος προαίρεσης και μετατροπής (καθώς και εγγύησης τυχόν έκδοσης αυτών των τίτλων από εταιρείες του ομίλου).

9. Διάφορες ανακοινώσεις, εγκρίσεις και αποφάσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων επί των ανωτέρω θεμάτων της αρχικής ημερήσιας διάταξης κατά την ημερομηνία της 30-06-2017, καλούνται οι μέτοχοι σε Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 14/07/2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00μ.μ. στην έδρα της Εταιρείας, στον Άγιο Στέφανο Αττικής, 23ο χλμ. Αθηνών - Λαμίας, χωρίς τη δημοσίευση νεοτέρας προσκλήσεως. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της τυχόν Α ' Επαναληπτικής Συνελεύσεως θα είναι τα ανωτέρω αναφερόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα