Egyptair: Συμφωνία για αγορά 45 νέων αεροσκαφών ύψους 6 δισ. δολαρίων

Η EGYPTAIR, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου και μέλος της Star Alliance, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου της και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του επιβατικού κοινού, υπέγραψε στο πρόσφατο Dubai Air Show τη σημαντικότερη συμφωνία αγοράς αεροσκαφών, που έχει πραγματοποιηθεί από την αεροπορική εταιρεία

με τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες κατασκευής αεροσκαφών στον κόσμο.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EGYPTAIR Holding Company, κ. Safwat Musallam δήλωσε: «Σύμφωνα με το σχέδιο της για την αναβάθμιση του στόλου της, η EGYPTAIR υπέγραψε μια σημαντική συμφωνία για 45 νέα αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας, η οποία ανέρχεται, σε τρέχουσες τιμές, στο συνολικό ύψος των 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων».
Τα αεροσκάφη αναμένεται να παραδοθούν στην EGYPTAIR μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Σημειώνεται ότι πέρυσι η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία, ξανά στο συγκεκριμένο Air Show, με την Boeing για την αγορά εννέα αεροσκαφών B737-800 NG. Το 9ο αεροσκάφος πρόκειται να παραδοθεί τον Δεκέμβριο του 2017. Έτσι, ο συνολικός αριθμός αεροσκαφών που θα προσθέσει η εταιρεία στο στόλο της, βάσει των υπογεγραμμένων συμφωνιών, είναι 54 αεροσκάφη, γεγονός που αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα της EGYPTAIR.

Υπενθυμίζεται ότι για τους επιβάτες όλων των πτήσεων, με ενδιάμεσο σταθμό το Κάιρο, η EGYPTAIR προσφέρει:

σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων

σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων)

το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία)

Keywords
Τυχαία Θέματα