Dionic: Εγκρίθηκε η επιπρόσθετη πρόβλεψη απομείωσης €2,1 εκατ.

Την αποδοχή της γνώμης που διατύπωσαν οι ορκωτοί ελεγκτές για τις οικονομικές καταστάσεις της Dionic, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας στην έκτακτη συνεδρίασή του στις 31/3.

Ειδικότερα, όπως διευκρινίζει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, ως προς το θέμα της Γνώμης με Επιφύλαξη σχετικά με το κονδύλι "Αποθέματα" της Κατάστασης Οικονομικής θέσης της Εταιρείας και συγκεκριμένα ότι σε αυτά περιλαμβάνονται ακίνητα και βραδείας κίνησης

αποθέματα αποτιμημένα σε τιμές κτήσης ποσού € 4 εκ. περίπου, έναντι των οποίων έχει σχηματιστεί σχετική πρόβλεψη απομείωσης ποσού € 856 χιλ. περίπου, ενώ κατά την εκτίμησή των ορκωτών ελεγκτών θα έπρεπε να έχει σχηματιστεί πρόσθετη πρόβλεψη απομείωσης ποσού € 2,1 εκ. περίπου, το Διοικητικό Συμβούλιο ενώ αρχικώς είχε εκτιμήσει ότι τα εν λόγω αποθέματα ήταν δυνατόν να αξιοποιηθούν και να εκμεταλλευτούν εντός του πρώτου εξαμήνου της τρέχουσας χρήσης με μικρότερη απομείωση αυτών, εντούτοις αποδέχθηκε την ανωτέρω συντηρητικότερη εκτίμηση των ορκωτών ελεγκτών προς άρση της επιφύλαξης αυτών και προχώρησε στην επαναδιατύπωση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσής του για την χρήση 1.1.2015-31.12.2015 και των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 1.1.2015-31.12.2015 και την εκ νέου δημοσιοποίηση αυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα