Cyta More: Νέο πρόγραμμα προνομίων μόνο για πελάτες Cyta

Ενα νέο πρόγραμμα προνομίων παρέχει στους πελάτες της η Cyta Ελλάδος μέσω του Cyta More.

Το Cyta More προσφέρει αποκλειστικά προνόμια που καλύπτουν βασικές ανάγκες της καθημερινότητας, καθώς και της ευρύτερης ψυχαγωγίας. Αγορές, ταξίδια, υπηρεσίες για το αυτοκίνητο και την υγεία, προτάσεις για έξοδο, αλλά και διαγωνισμοί είναι κατηγορίες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα Cyta More. Απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της Cyta

σε όλες τις υπηρεσίες, είτε Σταθερής, Internet & Τηλεόρασης, είτε Κινητής / Καρτοκινητής Τηλεφωνίας.

«Από την πρώτη μέρα εισόδου μας στην αγορά βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας όχι μόνο μέσω των υπηρεσιών μας, αλλά με πολλαπλούς τρόπους. Τώρα η επιθυμία μας να καλύπτουμε τις καθημερινές τους ανάγκες με σταθερές προσφορές και ελκυστικούς διαγωνισμούς ονομάζεται Cyta More. Άλλωστε το όφελος των πελατών ήταν πάντα αυτό που μας καθοδηγούσε. Ήδη η ανταπόκριση των πελατών μας είναι υψηλή», δηλώνει η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, κ. Μαρίνα Νικολάου.

Το δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών που περιλαμβάνονται στο Cyta More πλαισιώνεται από γνωστά brands και καλύπτει περιοχές σε όλη την Ελλάδα, ενώ εμπλουτίζεται συνεχώς. Αναφέρονται ενδεικτικά: κινηματογράφοι Cinemax, Θέατρο Αλκμήνη, Θέατρο Αστόρια, ζαχαροπλαστείο Meli mou, gelateria Yogo n' Ice, βιβλιοπωλεία Greekbooks, Castello City Hotel και Castello Village Resort, ταξιδιωτικό γραφείο Zorpidis Travel, υπηρεσίες υγείας Safe Services, υπηρεσίες αυτοκινήτου AVC Αντωνέλης Europcar και Eparking.

O 9ψήφιος κωδικός που χρειάζονται οι πελάτες της Cyta για να αξιοποιήσουν τα οφέλη του Cyta More μπορεί να αποκτηθεί εύκολα και γρήγορα είτε online είτε με SMS.

Keywords
Τυχαία Θέματα