CEO Summit 2016: «Η Δύναμη του ενός στο μαζί»

Ηγετικές μορφές του επιχειρείν, της εκκλησίας, της επιστήμης, του αθλητισμού και της τέχνης ανέδειξαν χθες "τη δύναμη του Ενός που οδηγεί στην επιτυχία του ΜΑΖΙ", στο 10ο CEO Summit, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τον Τομέα Ηγεσίας της ΕΕΔΕ πρόεδρος του οποίου είναι ο επιχειρηματίας κ. Νίκος Βασιλείου.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 χρόνων, το CEO

Summit έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά συνέδρια, συνεχίζοντας την παράδοση, στην δημιουργία ουσιαστικού περιεχομένου για περαιτέρω σκέψη, καθώς και στην ενίσχυση της επαγγελματικής δικτύωσης.

Στη φετινή διοργάνωση, μετά από μια 8ετία αβεβαιότητας και συνεχούς ύφεσης στο κοινωνικό- οικονομικό περιβάλλον, στόχος του συνεδρίου είναι να αναδειχθεί η εμπιστοσύνη ως μοναδικός παράγοντας αλλαγής σκηνικού, αφού είναι περισσότερο από βέβαιο ότι όποιες και αν είναι οι στρατηγικές και οι καλές πρακτικές που ακολουθούν κάποιοι, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Η εμπιστοσύνη δεν είναι απλά μια θετική έννοια αλλά αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα επιβίωσης διότι σχετίζεται απόλυτα με τη συνεργασία, τη συλλογικότητα και τις συνέργειες. Στο πλαίσιο αυτού του ανθρωποκεντρικού θέματος θα θιγούν έννοιες όπως η ατομική επιλογή και η ατομική ευθύνη μέσα στις συλλογικότητες προκειμένου να επιτευχθεί ένα κοινό όραμα, να παραχθεί ένα κοινό αποτέλεσμα.

Το συνέδριο άνοιξε με τις ομιλίες των Γεώργιου Πίττα, Προέδρου Ο.Ε. Συνεδρίου, Νικόλαου Βασιλείου, Προέδρου Δ.Ε. Τομέας Ηγεσίας ΕΕΔΕ, Θεόδωρου Φέσσα, Προέδρου ΣΕΒ και Δημήτρη Παπαδημητρίου, Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Το συνέδριο θα κλείσει με ομιλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γαβριήλ. Τ

ο CEO Summit, διοργανώνεται από τον Τομέα Ηγεσίας της ΕΕΔΕ, με συνδιοργανωτές τον ΣΕΒ, το ΙΟΒΕ, τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας και τον ΣΕΤΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα