20 χρόνια Qatar Airways - Η εκδήλωση στο ΚΠΙΣΝ

Στην Ελλάδα και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, γιόρτασε η Qatar Airways τη συμπλήρωση των 20 χρόνων επιτυχημένης λειτουργίας από την ίδρυσή της.

Στην εκδήλωση, στην οποία προσκαλέστηκαν συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας, παρουσιάστηκαν η επιτυχημένη πορεία της Qatar Airways, η οποία από το 1997 έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά

της με την πολυτέλεια, την άνεση και την ασφάλεια εν πτήσει, καθώς επίσης και οι διακρίσεις και τα σπουδαιότερα επιτεύγματα των τελευταίων δύο δεκαετιών, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας σε τοπικό επίπεδο και η συνεχιζόμενη επέκταση της πτητικής δραστηριότητας στην Ελλάδα. Παρουσιάστηκαν επίσης τα ορόσημα των 20 χρόνων δραστηριότητας της εταιρείας τα οποία περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, την ίδρυσή της το 1997, την έναρξη λειτουργίας της Qatar Airways Cargo το 2003, την προσθήκη του 100ου ταξιδιωτικού προορισμού το 2011, την είσοδο της εταιρείας στη διεθνή συμμαχία oneworld, την εκτέλεση της πρώτης πτήσης με μοντέλο Airbus Α350 το 2015 και το λανσάρισμα της επαναστατικής business class καμπίνας Qsuite, τον Μάρτιο του 2017 .

Την εκδήλωση στον «Φάρο», το υψηλότερο σημείο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, άνοιξαν με τις ευχαριστίες και ομιλίες τους η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και ο Ανώτατος Αντιπρόεδρος της Qatar Airways για την Ευρώπη, Jonathan Harding.

Ο κ. Jonathan Harding δήλωσε: «Μέσα σε μόλις δύο δεκαετίες, η Qatar Airways κατάφερε να γίνει μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως και να αποσπάσει τέσσερις φορές τον τίτλο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο». Η αδιάκοπη δουλειά και η αφοσίωσή μας στον ταξιδιώτη και στην κάλυψη των αναγκών του είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μας ανέδειξαν στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο.»

Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα από 150 ανώτατα στελέχη της επιχειρηματικής και οικονομικής κοινότητας της Ελλάδας και του εξωτερικού, ξεκίνησε με cocktail και ολοκληρώθηκε με gala dinner, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν το μοναδικό μενού της business class καμπίνας της Qatar Airways.

Η Qatar Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ, γιορτάζει 20 χρόνια λειτουργίας και ταξιδιών σε περισσότερους από 150 προορισμούς αναψυχής και επαγγελματικών ταξιδιών. Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο θα προσθέσει συναρπαστικούς νέους προορισμούς στο δίκτυό της το 2017/2018, όπως το Δουβλίνο, η Νίκαια, τα Σκόπια, το Σαράγεβο και πολλούς ακόμη, στους οποίους θα πετάξει με τον υπερσύγχρονο στόλο 200 αεροσκαφών που διαθέτει.

Πρόκειται για μια πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία, η οποία πρόσφατα πήρε τον τίτλο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο 2017» στα World Airline Awards, που διοργανώθηκαν από τα Skytrax. Η εταιρεία έλαβε επίσης και το βραβείο World's Best Business Class, Best Airline για τη Μέση Ανατολή και Best First Class Airline Lounge στον κόσμο.

Η Qatar Airways είναι μέλος της διεθνούς συμμαχίας oneworld. Η βραβευμένη συμμαχία αναδείχθηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Συμμαχία το 2015 από την Skytrax για τρίτη συνεχόμενη φορά. Η Qatar Airways ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία του Κόλπου που έγινε μέλος της συμμαχίας oneworld, δίνοντας της την δυνατότητα να επωφεληθεί από πρόσβαση σε περισσότερα από 1.000 αεροδρόμια, σε περισσότερες από 150 χώρες, με 14.250 καθημερινές αναχωρήσεις.

Το Oryx One, το εν πτήσει σύστημα ψυχαγωγίας της Qatar Airways προσφέρει στους επιβάτες περίπου 4.000 επιλογές από τις πιο πρόσφατες ταινίες, σειρές, μουσικές επιλογές, παιχνίδια και πολλά ακόμη. Οι επιβάτες που πετούν με την Qatar Airways εξυπηρετούνται από αεροσκάφη B787, A350, A380, A319 καθώς και επιλεγμένα A320 και A330, ενώ μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τους φίλους και την οικογένειά τους σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας τις βραβευμένες υπηρεσίες Wi-Fi και GSM εν πτήσει.
Η Qatar Airways στηρίζει υπερήφανα μια σειρά από διεθνή και τοπικά γεγονότα, που έχουν σαν σκοπό τον εμπλουτισμό της παγκόσμιας κοινότητας. Η Qatar Airways, επίσημος συνεργάτης της FIFA, είναι ο επίσημος χορηγός σε πολλά αθλητικά γεγονότα μεγάλου βεληνεκούς, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2018 και το 2022, αντικατοπτρίζοντας τις αξίες του αθλητισμού ως μέσο ενότητας των ανθρώπων, αξία που βρίσκεται στον πυρήνα του εταιρικού της μηνύματος - Going Places Together.
Η Qatar Airways Cargo, η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία cargo στον κόσμο, εξυπηρετεί περισσότερους από 60 αποκλειστικούς εμπορευματικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του κόμβου της Ντόχα, ενώ παράλληλα παραδίδει εμπορεύματα σε περισσότερους από 150 business και leisure προορισμούς παγκοσμίως, με 190 αεροσκάφη. Ο στόλος της Qatar Airways Cargo περιλαμβάνει 8 Airbus 330Fs και 12 εμπορευματικά Boeing 777.

Keywords
Τυχαία Θέματα