Ζέστανε τα πόδια σου με το πιο χαλαρωτικό ποδόλουτρο που μπορείς να φτιάξεις με 2 υλικά

Η σημερινή ημέρα μπορεί να μην ήταν η πιο κρύα αλλά αυτές οι μέρες πλησιάζουν! Όταν λοιπόν οι θερμοκρασίες πέφτουν, περισσότερο από όλα με το κρύο, υποφέρουν τα πόδια μας και αμέσως μόλις μπαίνουμε στο σπίτι αρχίζουμε να αναζητούμε τρόπους για να τα ζεστάνουμε. Πρώτα αλλάζουμε κάλτσες και φοράμε εκείνες τις τεράστιες χνουδωτές, έπειτα βάζουμε και παντόφλες…. Μία είναι ωστόσο η λύση για να ζεσταθούν σωστά τα πόδια και αμέσως: το ποδόλουτρο και έχουμε τον τέλειο τρόπο για να το κάνουμε σούπερ χαλαρωτικό!

Γιατί όμως το ποδόλουτρο;

Σύμφωνα με την κινεζική ιατρική, η ενέργεια στο κάτω μέρος του σώματος, στις πατούσες δηλαδή, πρέπει να είναι ζεστή και πυκνή και σταδιακά να κρυώνει καθώς ανεβαίνεις. Έτσι μάλιστα θα κοιμάσαι και καλύτερα αλλά αρκετά, ώρα για την χαλαρωτική συνταγή. Πρώτα από όλα γέμισε μια λεκάνη με νερό, τόσο ζεστό όσο αντέχεις. Έπειτα ρίξε μέα μισή κούπα χοντρό αλάτι (χαλαρώνει τους μύες) και μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας (χαλαρώνει τα πάντα) ή κομμάτια λεβάντας αν δεν έχεις έλαιο.

Τώρα βούτα μέσα τα πόδια σου, βάλε την αγαπημένη σου σειρά ή πιάσε το αγαπημένο σου βιβλίο και χαλάρωσε μέχρι να κρυώσει το νερό. Είναι τόσο απλό, τόσο χαλαρωτικό και τόσο απαραίτητο μετά από μια τόσο κρύα μέρα!

Διάβασε ακόμα:

Την προσοχή σας παρακαλώ! Αυτή την Παρασκευή έχουμε δουλειές…

Θεανώ Μπέλα: Πώς θα υποδεχτούμε το 2018 ΧΩΡΙΣ κυτταρίτιδα!

Video: Αυτό είναι ο σωστός τρόπος για να φοράς το glitter στα νύχια

Keywords
Τυχαία Θέματα