Υπέροχες ιδέες για να δώσετε στυλ και πολυτέλεια στο μπάνιο σας!

Το ότι το μπάνιο σας είναι μικρό, βαρετό ή παλιό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Διαβάζοντας τις συμβουλές και τα tips που σας δίνουμε παρακάτω, θα καταφέρετε χωρίς πολύ κόπο και χρήμα να το ανανεώσετε και να του δώσετε μια νότα πολυτέλειας.

Ξεκινήστε με τον καθρέφτη Η αλλαγή του καθρέφτη είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να νιώσετε πως κάτι σημαντικό αρχίζει και γίνεται στο μπάνιο σας. Πετάξτε τον παλιό (ή μεταμορφώστε τον) και αγοράστε έναν

funky στρογγυλό καθρέφτη με vintage πλαίσιο ή έναν στρογγυλό καθρέφτη σε ναυτικό στιλ (αν δεν θέλετε ακόμα να αποχωριστείτε το καλοκαίρι).

Αναβαθμίστε τον φωτισμό Ο σωστός φωτισμός μπορεί στην κυριολεξία να μεταμορφώσει έναν χώρο και να αναδείξει πράγματα που μέχρι πρόσφατα δεν φαίνονταν καθόλου. Βάλτε έναν μικρό πολυέλαιο (ή δείτε εδώ πώς να φτιάξετε έναν μόνοι σας) ή τοποθετήστε μερικά επιτοίχια φωτιστικά.

Tip Προσέξτε το ύψος που θα τοποθετήσετε τα φωτιστικά ώστε να μην δημιουργούνται σκιές στο πρόσωπό ή τον λαιμό σας. Επίσης προσέξτε να αγοράσετε στεγανά φωτιστικά ώστε να μην επηρεάζονται από την υγρασία που είναι έντονη στο μπάνιο. Αν δεν ξέρετε σε ποιο ύψος να βάλετε τα φωτιστικά σας τότε απλά τοποθετήστε τα προς το πάνω μέρος και πλάι του καθρέφτη. Μια επίσης καλή λύση είναι να βάλετε λαμπάκια περιμετρικά του καθρέφτη.

Κουρτίνα Αν το μπάνιο σας έχει παράθυρα τότε αλλάξτε τις κουρτίνες σας για να ανανεωθεί αρκετά ο χώρος. Η κουρτίνα της μπανιέρας ή της ντουζιέρας είναι μια ακόμα αλλαγή που πρέπει να γίνει. Φέτος 4 είναι τα μεγάλα τρεντς στις κουρτίνες μπάνιου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο:http://spirossoulis.com

Keywords
Τυχαία Θέματα