Βάσω Λασκαράκη: ”Μόνο εγώ και ο Γιάννης ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη…”

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και μίλησε για τη ζωή μετά το διαζύγιο από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και την απόφαση που πήραν μετά από 8 χρόνια κοινής ζωής.

Στις 28 Σεπτεμβρίου ανακοινώσατε με τον Γιάννη το διαζύγιο σας, μετά από οκτώ χρόνια σχέσης και τέσσερα χρόνια γάμου, με μια επιστολή προς τα Μέσα για να μην υπάρξει παραφιλολογία. Παρ’ όλα αυτά ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα για το λόγο που χωρίσατε και για το χρονικό διάστημα που είστε χωριστά. Τι απαντάς;

Δεν

διαβάζω τίποτα και δεν ασχολούμαι με όλα όσα γράφονται. Καθένας μπορεί να λέει το οτιδήποτε για τον οποιονδήποτε, είναι δικαίωμά του. Δεν θα καθόμουν ποτέ να κάνω λαϊκό δικαστήριο για το τι πήγε στραβά στο γάμο μου. Σίγουρα είναι στενάχωρο και δεν είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Ούτε εγώ ούτε ο Γιάννης θέλαμε να έχει αυτή την κατάληξη η ιστορία μας. Στη ζωή όμως δεν υπάρχει πάντα happy end. Μόνο εγώ και ο Γιάννης ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη και ποια είναι η αλήθεια. Και αυτό θα το κρατήσουμε για εμάς.

Άρα δεν έχεις ακούσει κάτι που σε έχει πειράξει, ούτε σου έχει γίνει κάποια ερώτηση που σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση.

Πιστεύω ακράδαντα πως αν θέλει κάποιος να πει κάτι θα το πει. Φροντίζω να απαντάω σε όλα, απλώς μέχρι εκεί που θέλω, και πάντα επιστρατεύω το χιούμορ μου. Κάποια πράγματα δεν είναι για να τα λέμε στα περιοδικά και στην τηλεόραση. Σίγουρα δεν θα κρυφτώ όταν μια κατάσταση είναι δεδομένη, αλλά δεν έχω να δώσω λόγο και σε κανέναν για τις αποφάσεις μου και τη ζωή μου.

Πολλοί είπαν, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι το διαζύγιο σας πάει, γιατί γίνατε πιο επικοινωνιακοί με τα Μέσα.

Τώρα αυτό να το πάρω για καλό; (γέλια) Δεν πιστεύω ότι ήμουν ποτέ απότομη ή αγενής, τουναντίον. Δεν έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους, τους σέβομαι και με σέβονται. Απλώς όταν βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σου, καλείσαι να αντιμετωπίσεις τα πράγματα ώριμα και με ηρεμία.

Keywords
Τυχαία Θέματα