Βασάλος-Βαλαβάνη: Αποκαλύπτουν πότε έδωσαν το πρώτο τους φιλί και από ποιο διάστημα είναι μαζί!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησαν στο περιοδικό Down Town την πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Ο personal trainer και η αθλητικογράφος φωτογραφήθηκαν σε άκρως σέξι διάθεση και αποκάλυψαν τα πάντα για την σχέση τους. Ανέφεραν πόσο καιρό είναι μαζί, πότε έδωσαν το πρώτο τους φιλί και πότε ξεκίνησαν να βλέπουν ερωτικά ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Περίπου πόσο καιρό είστε μαζί;

Ε: Περίπου τρεις μήνες. Τον Οκτώβρη δώσαμε το πρώτο μας φιλί.

Πάντως οι φήμες ότι είστε ζευγάρι είχαν ξεκινήσει από το παιχνίδι ακόμη και έγιναν πιο έντονες μόλις βγήκατε από αυτό.

Ε: Ναι, αλλά τότε δεν μπορούσαμε να βγούμε να ανακοινώσουμε κάτι, γιατί απλώς δεν υπήρχε κάτι μεταξύ μας. Έβγαζαν τις φήμες ότι είμαστε ζευγάρι γιατί μας έβλεπαν παντού μαζί.

Κ: Κάναμε μέχρι και διακοπές μαζί για πέντε μέρες στη Ρόδο. Ήμασταν φίλοι και σιγά σιγά αυτό εξελίχθηκε κάπως διαφορετικά. Όταν όμως γίναμε ζευγάρι πια, δεν φοβηθήκαμε να το ανακοινώσουμε, απλώς το καθυστερήσαμε μέχρι να σιγουρευτούμε για τη σχέση. Γιατί ήταν πλέον χαζό να κρυβόμαστε και λέμε σε όλους όσοι μας ρωτούσαν συνέχεια: «Όχι, παραμένουμε ακόμη φίλοι». Κάπως έτσι, αποφασίσαμε να βγούμε να το πούμε.

Αν εσείς οι δύο γνωριζόσασταν σε ένα μπαρ και όχι στο Survivor, θα υπήρχε φλερτ μεταξύ σας;

Ε: Ο Κωνσταντίνος είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας αλλά αν ήταν όπως ήταν πριν μπει στο παιχνίδι, δεν θα τον παρατηρούσα. Τώρα που έγινε λίγο νορμάλ άνθρωπος, ναι, θα τον κοιτούσα. Ήταν πολύ φουσκωτός.

Πότε άρχισε να βλέπει ο ένας τον άλλον διαφορετικά;

Ε: Τον είδα κάπως διαφορετικά μετά την ένωση, όπου βάλαμε ρούχα και φτιαχτήκαμε κάπως.

Κ: Κι εγώ στο πάρτι για την ένωση τον είδα διαφορετικά, που έβαλε το φόρεμα, βάφτηκε και έφτιαξε το μαλλί. Εκεί την είδα πράγματι πολύ διαφορετικά. Είπα από μέσα μου: «Ουάου, ωραία γυναίκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα