Τρεις φορές χτύπησε την “πόρτα” της Ιβάνκα Τραμπ η επιλόχεια κατάθλιψη.

Όπως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της, σε κάθε της εγκυμοσύνη, η “Πρώτη Κόρη” των ΗΠΑ και μητέρα τριών παιδιών,βρέθηκε αντιμέτωπη με την ασθένεια. Στην εκπομπή του “Dr. Oz show”, η αγαπημένη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι, παρά το γεγονός ότι και στα τρία της παιδιά είχε εύκολη γέννα, αντιμετώπισε επιλόχεια κατάθλιψη.

Η αποκάλυψη έγινε όταν ο καθηγητής και παρουσιαστής της εκπομπής, γιατρός Μεχμέτ Όζ, τη ρώτησε αν βρέθηκε ποτέ αντιμέτωπη με την ασθένεια.Τότε εκείνη του απάντησε γελώντας:

“Αν και δεν σκόπευα

να συζητήσω αυτό το θέμα μέχρι να με ρωτήσετε,τώρα θα σας πω.”Κοιτάξτε, είναι πράγματι ένα ιδιαίτερα σημαντικό πράγμα…. Θεωρώ τον εαυτό μου ιδιαίτερα αποφασιστικό. Είμαι φιλόδοξη και παθιασμένη με αυτό που κάνω, όμως αυτό είναι κάτι που επηρεάζει τους γονείς όλης της χώρας μας”, υποστήριξε μεταξύ άλλων η Ιβάνκα Τραμπ.

Στην εκπομπή που θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ από το αμερικανικό δίκτυο “ABC”, η 35χρονη Ιβάνκα παραδέχεται πως ήταν ιδιαίτερα συναισθηματική και ευαίσθητη η περίοδος που ακολούθησε μετά τις γέννες των τριών παιδιών της:της εξάχρονης Αραμπέλα, του τρίχρονου Τζόζεφ και του ενός μόλις έτους Τεοντόρ.

Στις ΗΠΑ, μία στις εννέα γυναίκες εμφανίζουν κατάθλιψη μετά τον τοκετό, σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν θλίψη, άγχος και θυμό, την απομόνωση από τα αγαπημένα πρόσωπα και την συναισθηματική απόσταση από το μωρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα