Το Σπίτι της Emily Blunt στο Hollywood θα σας Κόψει την Ανάσα!

Τον περασμένο Μάιο, λίγους μόλις μήνες αφού έφερε στον κόσμο την πρώτη της κόρη, την Hazel, η πρωταγωνίστρια της ταινίας The Devil Wears Prada, και ο σύζυγός της John Krasinksi (γνωστός από τη σειρά Office) αγόρασαν το πρώτο τους οικογενειακό σπίτι στους λόφους του Hollywood.

Το σπίτι έχει έκταση 325 τ.μ. και περιλαμβάνει

4 υπνοδωμάτια (συμπεριλαμβανομένου ενός δωματίου μελέτης και ενός δωματίου home cinema), 4 μπάνια, μια μεγάλη πισίνα και ένα spa.

Ο χώρος του σαλονιού έχει ψηλά ταβάνια ενώ είναι διακοσμημένες σε γήινες αποχρώσεις. Έχει ξύλινα πατώματα και μπαλκονόπορτες οι οποίες οδηγούν κατευθείαν στην πισίνα του σπιτιού. Το ζευγάρι αγαπάει πολύ τους μεγάλους πίνακες ζωγραφικής και γι’αυτό τους έχει εντάξει στην διακόσμηση του σπιτιού του.

Η μεγάλη κουζίνα του σπιτιού έχει ένα breakfast bar για να απολαμβάνει η όμορφη οικογένεια το πρωινό της και μεγάλα παράθυρα με θέα στους πανέμορφους λόφους του Hollywood. Eντυπωσιακές είναι οι διαφανείς καρέκλες στην τραπεζαρία του σπιτιού. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε για την όμορφη ηθοποιό είναι πως της αρέσει πολύ η μαγειρική. Μάλιστα, πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της έβλεπε συνεχώς εκπομπές με μαγειρική στην τηλεόραση και μαγείρευε όσο περισσότερο μπορούσε. Αυτό στο οποίο δεν είναι καθόλου καλή είναι το καθάρισμα μετά το μαγείρεμα. Είναι ένα πολύ ακατάστατο άτομο -όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια- και κάθε φορά που μαγειρεύει είναι σαν να έχει πέσει ατομική βόμβα στην κουζίνα της.

Το σπίτι περιλαμβάνει και μια βιβλιοθήκη-γραφείο η οποία οδηγεί επίσης σε μια από τις βεράντες του. Το ζευγάρι αγαπάει πολύ το διάβασμα πράγμα που σημαίνει πως θα περνάει αρκετό χώρο στο συγκεκριμένο δωμάτιο.

Η πισίνα και το spa περιτριγυρίζονται από μια πέτρινη αυλή όπου η Blunt και ο σύζυγός της υποδέχονται τους διάσημους φίλους τους (μεταξύ τους και ο George Clooney και την Amal Alamuddin με τους οποίους είναι και γείτονες).

Τέλος, η είσοδος του σπιτιού είναι πολύ καθαρή και μίνιμαλ διακοσμημένη ενώ με το που μπαίνει κάποιος στο σπίτι αντιλαμβάνεται την αγάπη του ζευγαριού για το ξύλο το οποίο υπάρχει παντού στον χώρο.

Παρόλο που η ηθοποιός μένει εδώ και αρκετά χρόνια στο Los Angeles μερικές φορές της λείπει η πατρίδα της η Αγγλία. Πιο συγκεκριμένα της λείπουν οι αγγλικές pub και τα απογεύματα που περνούσε σε αυτές, καθώς, όπως λέει, και το ιδιαίτερο χιούμορ των Άγγλων.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα άρθρα και tips για τη διακόσμηση και οτιδήποτε αφορά το σπίτι στο www.spirossoulis.com – the home issue

Keywords
Τυχαία Θέματα