Θέλετε τέλεια ρούχα για το σπίτι, φόρμες και εσώρουχα σε μεγάλες προσφορές έως -40% με αφορμή το Black Friday; Τα βρήκαμε ΟΛΑ για εσάς!

Τα ρούχα για το σπίτι, εκτός από άνετα και χρηστικά, θα πρέπει να είναι και μοντέρνα. Ναι, δεν διαπραγματευόμαστε το στυλ μας, ούτε όταν είμαστε στον αγαπημένο μας χώρο, μακριά από το γραφείο και τις εξόδους μας και δίνουμε πάντα ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή μας.

Ξέρουμε πως το ίδιο κάνετε και εσείς και γι’ αυτό ψάξαμε και σας βρήκαμε τα πιο ωραία σε μεγάλες και μοναδικές προσφορές με αφορμή την καθιερωμένη πια γιορτή του Black Friday. Θα τις βρείτε φυσικά σε όλα τα καταστήματα Luna και στο www. themooncat.com.

Και επειδή μας αρέσει πάντα να μιλάμε με αποδείξεις, πήγαμε εκεί πρώτοι για να κάνουμε ένα ρεπορτάζ και να σας δείξουμε μερικά από τα αγαπημένα μας κομμάτια σε σούπερ οικονομικές τιμές, ακριβώς όπως η φούξια ρόμπα με το φερμουάρ που βλέπετε παρακάτω και κοστίζει μόλις 9.90 ευρώ.

Επίσης για το ρομπάκι στην απόχρωση της μόκας με την ζώνη που ακολουθεί θα πληρώσετε το ποσό των 12.90 ευρώ.

Αναλυτικά θα βρείτε μοναδικές προσφορές σε: Ρόμπες από 8,90 ευρώ, ανδρικές πιτζάμες, φόρμες και ρόμπες -40%, επιλεγμένα καλσόν και κάλτσες από 1 ευρώ, επιλεγμένα σλιπ από 3.30 ευρώ, σουτιέν από 9.90 ευρώ.

Μην χάνετε καθόλου χρόνο. Επωφεληθείτε των προσφορών σε επώνυμα brands όπως- εκτός από Luna- Leilieve, Jadea, Rachel και πολλά άλλα και αποκτήστε τα με ένα κλικ στο www. themooncat.com από τις 22- 27 Νοεμβρίου.

Ακόμα μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της από τις 22 έως 25 Νοεμβρίου -ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες για το που ακριβώς θα τα βρείτε.

Εκπτωτικό Χωριό Mακάρθουρ στα Σπάτα

Στο Κέντρο Αγίου Μάρκου 15

Στο Περιστέρι Εθνικής Αντιστάσεως 10

Στον Κορυδαλλό Ταξιαρχών 61

Στο Χαλάνδρι Χαϊμαντά 19-21

Δείτε μερικές τέλειες προτάσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Keywords
Αναζητήσεις
http://www.themooncat.com/
Τυχαία Θέματα