Τα 6 μυστικά που ακολουθούν οι Γαλλίδες στο στυλ τους!

Οι Γαλλίδες είναι γυναίκες με πολύ στιλ, φινέτσα και γοητεία. Ξέρουν πώς να ντυθούν για να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους αλλά ποτέ δεν προσπαθούν υπερβολικά για αυτό. Ίσως εκεί είναι κρυμμένη η γοητεία τους, στο γεγονός πως δεν υπερπροσπαθούν για τίποτα αλλά γνωρίζουν τους βασικούς κανόνες του στιλ και τους ακολουθούν πιστά!

#Το απόλυτο fashion icon των Γαλλίδων είναι η μητέρα τους
Οι Γαλλίδες μαμάδες τνύνονται κλασικά και με ρούχα που

αποτελούν διαχρονική αξία. Το ίδιο κάνουν πολλές φορές και οι κόρες που θεωρούν πως «μια κλασική γκαρνταρόμπα δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας».

#Φόρα παπούτσια που μπορείς να περπατήσεις
Είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο να δεις Γαλλίδα να φοράει ψηλοτάκουνα που δεν μπορούν να περπατήσουν σωστά. Για αυτό τον λόγο προτιμάνε να επιλέγουν χαμηλοτάκουνα γοβάκια και πέδιλα που δίνουν στιλ, ύψος και είναι εύκολα στο περπάτημα.

#Όποτε μπορούν δείχνουν τα πόδια τους
Οι περισσότερες Γαλλίδες έχουν μακριά ωραία και καλλίγραμμα πόδια. Έτσι σε κάθε ευκαιρία τα δείχνουν επιλέγοντας μίνι φούστες ή σορτς που φοράνε πάντα με έναν μοναδικό και στιλάτο τρόπο. Θες και εσύ να ακολουθήσει το παράδειγμά τους; Δοκίμασε να συνδυάσεις τη μίνι denim φούστα σου με ένα πουκάμισο και ένα φαρδύ blazer. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με slippers ή sneakers.

#Τους αρέσει να τονίζουν τη μέση τους
Οι Γαλλίδες αγαπάνε τις φαρδιές, άνετες γραμμές στα ρούχα τους. Για να τονίσουν όμως τη θηλυκότητά τους επιλέγουν ζώνες που μπορούν να τονίσουν τη μέση τους και να τους δώσουν έξτρα πόντους στιλ.

#Ποντάρουν χρήματα σε παλτό και jackets
Οι γυναίκες στη Γαλλία αγαπάνε να δείχνουν στιλάτες όλες τις ώρες, ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο. Για αυτόν τον λόγο επενδύουν αρκετά χρήματα σε πανωφόρια και για αυτό σπανίως θα δεις Γαλλίδα στον δρόμο που να μην δείχνει εκπληκτική!

#Τους αρέσει να παραμένουν απλές
Για αυτό επιλέγουν μίνιμαλ ρούχα στην πλειοψηφία τους. Αν φορέσουν αξεσουάρ θα προσπαθήσουν και πάλι τα ρούχα τους να είναι όσο το δυνατόν πιο απλά και μίνιμαλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα