Τα 20+1 street looks που θα ομορφύνουν τη Δευτέρα σας

Δευτέρα σήμερα και ίσως για ακόμα μια φορά έχεις το ίδιο δίλλημα: «Τι να φορέσω Δευτεριάτικα;» Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο, γι’αυτό και εμείς σου συγκεντρώσαμε 21 υπέροχες ιδέες που θα σε εμπνεύσουν και θα σε κάνουν να πας το styling σου ένα βήμα παραπέρα! (Μπορείς! Πίστεψέ το και θα τα καταφέρεις!)

Δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Σου αρέσει πολύ να παρακολουθείς γυναίκες να τολμάνε να αναδεικνύουν το στιλ τους με τους πιο όμορφους τρόπους; Μπορείς να το πετύχεις και εσύ και σου δείχνουμε τον τρόπο!

Η Οlivia Palermo

συνδυάζει ένα κοστούμι με πουλόβερ στην ίδια απόχρωση και το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Φέτος τα κοστούμια κάνουν δυναμικο comeback και αγοράζοντας ένα σε μια κλασική και ουδέτερη απόχρωση θα έχεις τη δυνατότητα να το συνδυάζεις με πολλά διαφορετικά look. Προτίμησε γιλέκο αντί για σακάκι για να μπορείς να «παίζεις» πιο εύκολα με το στιλ σου.

Μερικές φορές στη μόδα δεν έχει σημασία τι φοράς, αλλά πώς το φοράς. Ένα puffy μπουφανάκι, αν φορεθεί όπως στην εικόνα παρακάτω, μπορεί να δείξει πολύ in fashion (άσε που τα συγκεκριμένα μπουφανάκια είναι μεγάλη τάση φέτος όπως και να τα φορέσεις).

Δες μερικές ακόμα ιδέες για το καθημερινό σου στιλ στην παρακάτω gallery!

Keywords
Τυχαία Θέματα