Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Με κακοποίησε πρώην σύντροφός μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello, μίλησε για την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της. Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρεται πρώτη φορά στο συγκεκριμένο θέμα ενώ όπως λέει το κάνει για να βοηθήσει γυναίκες που έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις.

Συγκεκριμένα αποκαλύπτει: «Με κακοποίησε πρώην σύντροφός μου» και προσθέτει: «Το λέω για να στείλω ένα μήνυμα στα νέα κορίτσια που βρίσκονται ή βρέθηκαν σε παρόμοια κατάσταση. Θέλω, λοιπόν, να τονίσω ότι, εάν συμβεί μια φορά, θα ξανασυμβεί. Μη δίνετε δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες αν υποστείτε κακοποίηση. Φύγετε, απομακρυνθείτε. Και εγώ στην αρχή ήμουν ρομαντική. Είπα δεν θα ξανασυμβεί. Στην αρχή υπέστην λεκτική κακοποίηση και έπειτα σωματική. Και επέμεινα. Έμεινα στη σχέση γιατί ήθελα να πετύχει. Όταν πλέον το αντιλήφθηκαν και οι γονείς μου, τελείωσε. Έφυγα. Όφειλα στον εαυτό μου τη χαμένη μου αξιοπρέπεια»

The post Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Με κακοποίησε πρώην σύντροφός μου» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα