Συγκλονίζει η αποκάλυψη γνωστού τραγουδιστή: «Την χτύπησα κι άρχισε να φτύνει αίμα στο πρόσωπό μου»

Η είδηση του ξυλοδαρμού της Rihanna από τον τότε σύντροφό της Chris Brown είχε κάνει τους ανθρώπους της showbiz να μείνουν με το στόμα ανοιχτό. Σήμερα και 8 χρόνια μετά το συμβάν ο ράπερ μιλάει για τις λεπτομέρειες της σχέσης τους αλλά και για το άγνωστο παρασκήνιο του ξυλοδαρμού στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, ”Chris Brown: Welcome To My Life”.

Η ζήλια είχε ριζώσει για τα καλά στην σχέση

τους ενώ όταν ο Chris Brown αποφάσισε να της εξομολογηθεί την ερωτική σχέση που είχε στο παρελθόν με μια γυναίκα που δούλευαν μαζί η Rihanna έχασε τον έλεγχο. Το βράδυ του ξυλοδαρμού προηγήθηκε ένα περιστατικό στο κλαμπ όπου διασκέδαζαν. Συγκεκριμένα η γυναίκα που προαναφέρθηκε διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί με το ζευγάρι και κάποια στιγμή πλησίασε το τραπέζι τους προκειμένου να τον χαιρετήσει. Η έκρηξη της Rihanna δεν άργησε να έρθει.

«Άρχισε να φωνάζει, πέταξε το τηλέφωνο. “Σε μισώ!”, έλεγε… Άρχισε να με χτυπά. Θυμάμαι ότι προσπάθησε να με κλωτσήσει. Αλλά τότε τη χτύπησα με γροθιά. Σκίστηκε το χείλος της. Όταν το είδα σοκαρίστηκα. Άρχισε να φτύνει αίμα στο πρόσωπό μου. Ήταν κανονική πάλη στο αυτοκίνητο. Προσπάθησε να αρπάξει το κινητό μου και δεν της το έδινα γιατί θα το πέταγε από το παράθυρο. Πήρε τα κλειδιά από το αυτοκίνητο και έκανε ψέματα ότι τα πέταξε έξω από το παράθυρο. Βγήκα και άρχισα να ψάχνω τα κλειδιά. Κάποιος φώναξε και του είπε “βοήθεια, προσπαθεί να με σκοτώσει!”.

Μετά από αυτό, δοκίμασα τα πάντα. Δεν την ένοιαζε. Απλά δεν μπορούσε να με εμπιστευτεί. Από εκεί και πέρα άρχισαν οι καβγάδες και η λεκτική βία. Και από τις δύο πλευρές… Και αυτό είναι η πρώτη φορά που το λέω. Ακόμα αγαπώ τη Rihanna! Αλλά, θα είμαι ειλικρινής: μαλώναμε και θα με χτυπούσε, θα τη χτυπούσα. Ποτέ δεν ήταν καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα