Σοκαρισμένο το πανελλήνιο με τη δολοφονία της 6χρονης Στέλλας-Η απολογία του δολοφόνου-πατέρα της μικρής

Ένα φρικτό έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Πέμπτης.

Ο 61χρονος πατέρας της Στέλλας Εικοσπεντάκη δήλωσε το πρωί την εξαφάνιση της κόρης του υποστηρίζοντας πως διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι και την απήγαγαν!

Το πανελλήνιο πάγωσε όταν,μετά από την πολύωρη κατάθεση ο ίδιος ομολόγησε το φριχτό έγκλημα: «Ήταν η κακιά η ώρα, ήταν ατύχημα. Το παιδί έκλαιγε συνέχεια και ζητούσε τη μητέρα του που ήταν στο νοσοκομείο. Πήγα να την ησυχάσω, δεν σταματούσε, την ταρακούνησα αλλά συνέχισε, την είχα

αγκαλιά, την έπιασα από το λαιμό και της έκλεισα το στόμα. Τότε, ηρέμησε».

Το ρεπορτάζ για την υπόθεση προβλήθηκε την Παρασκευή το πρωί στο Πρω1νό με τη Φαίη να εξομολογείται συγκλονισμένη: «Από τα πιο φρικτά που έχουμε ακούσει. Απίστευτο… Όλοι κοιμηθήκαμε με ένα amber alert για το κοριτσάκι, και… θα είμαι ειλικρινής, το συζητούσαμε, να το παίξουμε ή όχι στην εκπομπή, αλλά δεν γινόταν να μην το παίξουμε, είναι σαν να ήταν δικό μας παιδί…»! Και πρόσθεσε: «Όποιο σχόλιο, όποια λέξη, είναι πολύ μικρή και λίγη σε αυτό που έχει συμβεί».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Σοκαρισμένο το πανελλήνιο με τη δολοφονία της 6χρονης Στέλλας-Η απολογία του δολοφόνου-πατέρα της μικρής appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα