Σοκ στον χώρο της μόδας: Τι συμβαίνει με τον πασίγνωστο φωτογράφο Mario Testino;

Ο Mario Testino είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο γνωστός φωτογράφος στον χώρο της μόδας. Ο γνωστός φωτογράφος έχει συνεργασίες με σχεδόν όλους τους οίκους μόδας και με τα πιο γνωστά περιοδικά παγκοσμίως. Τα τελευταία 24 όμως η είδηση των New York Times έχει σοκάρει όλο τον κόσμο της μόδας: Έχει όντως παρενοχλήσει σεξουαλικά πολλούς από τους εργαζομένους του;

Η πασίγνωστη εφημερίδα New York Times

δημοσίευσε μια έκθεση που αναφέρει πως πως 13 μοντέλα και παλαιότεροι βοηθοί του φωτογράφου τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο φωτογράφος μέσω των δικηγόρων του αρνήθηκε τις κατηγορίες και πρόσθεσε πως τα άτομα που έκαναν τις δηλώσεις αυτές είναι αναξιόπιστοι.

Μετά τη δημοσίευση της είδησης οι οίκοι Burberry, Michael Kors και o σχεδιαστής Stuart Weitzman ανακοίνωσαν πως δεν θα συνεργαστούν με τον Mario Testino.

O oίκος Burberry που δεν έχει συνεργαστεί με τον φωτογράφο από το 2016 δήλωσε: «Παίρνουμε πολύ στα σοβαρά τέτοιου είδους κατηγορίες. Ο οίκος Burberry είναι δεσμευμένος να προσφέρει ένα δίκαιο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και έχου πολιτική μηδενικής ανοχής ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή παρενόχλησης, κατάχρησης ή διάκρισης.»

Μερικές από τις γνωστές φωτογραφήσεις του Mario Testino

Keywords
Τυχαία Θέματα