Σε κατάσταση σοκ ο Κώστας Βουτσάς ύστερα από την είδηση θανάτου της Ζωής Λάσκαρη

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ένας πολύ καλός φίλος της Ζωής Λάσκαρη και αυτή τη στιγμή είναι σοκαρισμένος. Ο ηθοποιός έμαθε για τον ξαφνικό θάνατό της από την κόρη του και όπως δήλωσε ο ίδιος παραλίγο να λυποθυμήσει στο άκουσμα αυτού του θλιβερού γεγονότος.

«Την ήξερα από παιδάκι, μέναμε μαζί στην ίδια γειτονιά της Θεσσαλονίκης, μαζί και με τη Ζωζώ τη Σαπουντζάκη. Ηταν ένα αιθέριο πλάσμα, μια νεράιδα, μια κούκλα αλλά και άνθρωπος με το άλφα κεφαλαίο. Είμαι συγκλονισμένος.

Ηταν απρόοπτο, βρε παιδάκι μου. Μου τηλεφώνησε η κορούλα μου, η Σάντρα, και μου το είπε. Εμεινα ξερός, παραλίγο να λιποθυμήσω» παραδέχτηκε ο μεγάλος μας ηθοποιός στον Ελεύθερο Τύπο και συνέχισε μιλώντας για τις παλιές καλές εποχές του ελληνικού κινηματογράφου, όταν μεσουρανούσαν και οι δύο: «Περνούσαμε πολύ ωραία με τη Ζωίτσα, με τα αστεία μας, με τα γέλια μας. Στη δουλειά μας τότε δεν υπήρχε βεντετισμός, δεν υπήρχε αντισυναδελφικό κλίμα, ήμασταν φίλοι, αδέλφια. Η Ζωίτσα ήταν από πολύ καλή οικογένεια. Ο θείος της ήτανε αρχηγός του Γ’ Σώματος Στρατού. Ξαδέλφη της ήταν η τραγουδίστρια Ζωή Κουρούκλη. Ο Φίνος και η Τζέλα η γυναίκα του θέλανε να την υιοθετήσουνε αλλά δεν το δέχτηκε η Ζωίτσα, πώς να αφήσει την οικογένειά της. Χάθηκε η καημένη πάνω που ετοίμαζε νέες δουλειές στην “Αθηναΐδα”…».

Keywords
Τυχαία Θέματα