Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6-10/3

5 ημέρες στο Πρω1νό, 5 διαφορετικές εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου αυτής της εβδομάδας;

Δευτέρα 6/3

Το ξέρουμε πώς λατρεύετε το floral, ένα από τα πιο ωραία print που ανεβάζει αυτόματα τη διάθεση και προσθέτει στο σύνολό σας μια παιχνιδιάρικη νότα, αποδεικνύοντας πώς η μόδα είναι ένα παιχνίδι που προσφέρει χαρά. Αυτό το σκεπτικό ενστερνίζεται και η Φαίη μας, η οποία

καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας με ένα μίνι floral girly φόρεμα από την εταιρεία BSB. Το look της που έγινε για ακόμα μια φορά από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθημε με φούξια σουέντ πέδιλα Mark Milan και ρολόι Breeze -τελειοποιεί με τον πιο ωραίο και stylish τρόπο κάθε εμφάνισή της. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας -τα πρωταγωνιστικά συστατικά του ήταν το έντονο eyeliner, η βουργουνδί σκιά και το ασορτί κραγιόν -και ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά. Συμπερασματικά μια υπέροχη, ανοιξιάτικη εμφάνιση που σας προτείνουμε να την αντιγράψετε πιστά.

Τρίτη 7/3

Η Φαίη μας για την εμφάνιση στο Πρω1νό, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα λευκό σύνολο που της ταίριαζε απίστευτα και ερχόταν σε αντίθεση με τον συννεφιασμένο καιρό -ναι, που θα πάει, θα φτιάξει και πάλι και θα ξεχυθούμε ξανά στους δρόμους, κάτω από τον ήλιο, φορώντας λεπτά υφάσματα. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με λευκό πουκάμισο με βολάν και λευκό τζιν παντελόνι και τα δύο από την εταιρεία BSB. Το look της που είχε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθημε με nude γόβες Dukas και ρολόι Breeze. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με απόλυτο πρωταγωνιστή τα ρόδινα χείλη και ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα τέλειο ponytail.

Τετάρτη 8/3

Η Φαίη μας αγαπάει πολύ τα μαύρα φορέματα, το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας που κυριαρχούν κάθε σεζόν. Γι’ αυτό και συχνά τα επιλέγει, σε όλες τις εκδοχές τους -από μίνι μέχρι μίντι και από κοντομάνικα μέχρι αμάνικα ή στράπλες- τόσο για τις εμφανίσεις της στην προσωπική της ζωή, όσο και για τις τηλεοπτικές, στο Πρω1νό. Ένα τέτοιο επέλεξε για να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό, υπέροχο και girly, από την εταιρεία Zini. To look της που έγινε για ακόμα μια φορά από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα σουέντ πέδιλα Mark Milan και ρολόι Breeze. Το natural μακιγιάζ της επιμελήθηκε σήμερα ο Γιάννης Σίσκος και τα μαλλιά της ο Δημήτρης Στράτος.

strong> Πέμπτη 9/3

Οι μαρινέρες, οι μπλούζες που φορούσαν οι Γάλλοι ναυτικοί, για να μπορούν να εντοπίζονται εύκολα από τα σωστικά συνεργεία ή τους συναδέλφους τους σε περίπτωση που έπεφταν στη θάλασσα, πέρασαν στον χώρο της μόδας και έγιναν το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Την αρχή έκανε η Coco Chanel, το 1917, ακολούθησαν και άλλοι πολλοί σχεδιαστές τα επόμενα χρόνια, όμως αναδείχτηκαν σε απόλυτο τρεντ και μπήκαν σε όλες τις γκαρνταρόμπες, τόσο ανδρικές, όσο και γυναικείες, όταν… ασχολήθηκε μαζί τους ο Jean Paul Gaultier. Η εκδοχή της Φαίης μας στο Πρω1νό, μας άρεσε πολύ. Ήταν σε πουλοβεράκι και συνδυάστηκε με μια κόκκινη παντελόνα 3/4 -και τα δύο είναι του label Frnch από την 2803 Fashion Loft. Το look της, που έγινε για ακόμα μια φορά από τον Βαγγέλη Ζάχο, τελειοποιήθηκε με λευκά αθλητικά παπούτσια Superga και ρολόι Breeze. O Γιάννης Σίσκος έκανε το μακιγιάζ της, δίνοντας πρωταγωνιστική θέση στα χείλη, βάφοντάς τα με ένα κατακόκκινο κραγιόν και ο Δημήτρης Στράτος έβαλε την τελευταία πινελία στην εμφάνισή της, φτιάχνοντάς της σπαστά μαλλιά που τόσο της πηγαίνουν.

Παρασκευή 10/3

Η Φαίη μας, μετά την μαρινέρα, είπε ναι και πάλι στις ρίγες, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα πλεκτό φόρεμα off shoulder από την Access. Ναι, αν έπρεπε να διαλέξεις ένα κομμάτι για αυτή τη σεζόν, τότε είναι σίγουρα αυτό, γιατί αναδεικνύει τη θηλυκότητά σου με τον πιο κομψό τρόπο -αν δεν το έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου, τότε ήρθε η ώρα για shopping. To look της, που έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα -εδώ και 11 χρόνια, όπως μάθαμε από το live video που ανέβασαν στο facebook- ολοκληρώθηκε με nude πέδιλα Dukas, κρίκους Funky Jewel και ρολόι Breeze. O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε μακιγιάζ της και του ζητήσαμε πληροφορίες: “Θέλησα να τις φτιάξω γατίσια μάτια, γι’ αυτό και πέρασα ένα μοβ μολύβι στο περίγραμμα των ματιών, της έκανα λάμψεις στα μήλα και ολοκλήρωσα με ροζ κραγιόν στα χείλη και συγκεκριιμένα το Sisley LIP twist No4”. Τέλος, ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα pony tail -τέλεια επιλογή για να αναδειχτεί το κόψιμο του φορέματος.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/2-3/3

The post Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6-10/3 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα