Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/2-3/3

5 ημέρες στο Πρω1νό, 5 διαφορετικές εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου αυτής της εβδομάδας

Δευτέρα 27/2

Απλή, άνετη και χαλαρή. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν απόλυτα την εμφάνιση της Φαίης μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια του προσωπικού της στυλίστα, Βαγγέλη Ζάχου, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό που προτίμησε να περάσει την Καθαρά Δευτέρα

στο σπίτι του με ένα σύνολο από την εταιρεία BSB, γαλάζιο off the shoulder πουλοβεράκι και χακί skinny παντελόνι. Το look της ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα παπούτσια Zara και ρολόι Breeze -τελειοποιεί πάντα κάθε εμφάνισή τη ςμε μοναδικό τρόπο. To natural μακιγιάζ της Φαίης μας έγινε από τον Γιάννη Σίσκο, ενώ το ponytail στα μαλλιά της από τον Δημήτρη Στράτο.

Τρίτη 28/2

Αγαπάμε τις ρίγες και συχνά τις επιλέγουμε για την εμφάνισή μας. Ιδιαίτερα τώρα που ο καιρός φτιάχνει, η προσμονή της Άνοιξης μας ανεβάζει τη διάθεση και ανυπομονούμε για το καλοκαίρι. Γιατί όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, τι άλλο είναι η μόδα εκτός από το πιο ωραίο παιχνίδι που μας γεμίζει χαρά και μας κάνει να χαμογελάμε πλατιά; Φαν του παραπάνω σκεπτικού και η Φαίη μας, η οποία καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου με ένα πλεκτό στενό φόρεμα με ρίγες σε λευκό και μαύρο από την εταιρεία BSB. To look της, που έγινε από τον προσωπικό της στυλίστα, Βαγγέλη Ζάχο, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα λευκά πέδιλα Mark Milan και ρολόι Breeze. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το natural μακιγιάζ της Φαίης μας σε ροζ αποχρώσεις και ο Δημήτρης Στράτος της έκανε ίσια μαλλιά, με χωρίστρα στη μέση και ανάλαφρες άκρες.

Τετάρτη 1/3

Οι αθλητικές πινελιές στο καθημερινό ντύσιμο που ξεκίνησαν εδώ και αρκετό καιρό, εξακολουθούν να αποτελούν ένα από τα πιο hot τρεντ της εποχής, που μας έρχεται φυσικά από τον θαυμαστό κόσμο της μόδας. Και δικαιολογημένα, αφού μπορούν να φορεθούν από τις γυναίκες όλων των ηλικιών, σε πολλές περιστάσεις και να ανατρέψουν με τον πιο ωραίο τρόπο ένα look και το κάνουν μοντέρνο, φρέσκο και ιδιαίτερα girly -αυτό δηλαδή που όλες θέλετε. Πιστή στην παραπάνω άποψη και η Φαίη μας, η οποία εμφανίστηκε στο Πρω1νό, την πρώτη μέρα του Μαρτίου, με λευκό T-shirt με γράμματα και μαύρη ψηλόμεση παντελόνα -και τα δύο κομμάτια ανήκουν στην εταιρεία Zini. To look της Φαίης μας ολοκληρώθηκε ιδανικά με άσπρα αθλητικά παπούτσια Superga και ρολόι Breeze και έγινε και σήμερα από τον προσωπικό στυλίστα της, Βαγγέλη Ζάχο. Το make up της έγινε από την Γωγώ Νικηφοράκη, σε natural πλαίσια, και τα σπαστά μαλλιά της από τον Δημήτρη Στράτο.

Πέμπτη 2/3

Σας έχουμε πει πολλές φορές πώς λατρεύουμε το λευκό φόρεμα, αφού αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μια διαχρονικη επιλογή κομψότητας. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις -εκτός φυσικά από έναν γάμο, γιατί εκεί η μοναδική που δικαιούται να το φοράει, είναι η νύφη. Με ένα τέτοιο εμφανίστηκε η Φαίη μας στο Πρω1νό καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό, με sixties αναφορές και ιδιαίτερα girly του label Frnch από την 2803 Fashion Loft. Το look της που έφερε για ακόμα μια φορά την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με δίχρωμα πέδιλα σε λευκό και light gold Mark Milan και ρολόι Breeze. Το μακιγιάζ της έγινε από την Γωγώ Νικηφοράκη και είχε χρυσές αποχρώσεις και eyeliner και το messy up do στα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Στράτος.

Παρασκευή 3/3

Η ολόσωμη φόρμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο αγαπημένο σας ρούχο. Γιατί μπορείτε να τη βρείτε στην αγορά σε χιλιάδες παραλλαγές, σε χαμηλές και υψηλές τιμές -ναι, υπάρχουν πολλές για κάθε budget- και να την φορέσετε τόσο στο γραφείο και γενικά στη δουλειά σας, όσο και σε μια έξοδο ή ένα event και να κερδίσετε όλες τις εντυπώσεις με το στυλ σας. Και η Φαίη μας καλημέρισε σήμερα το τηλεπτικό κοινό του Πρω1νού με μια υπέροχη ολόσωμη φόρμα με βολάν σε ροζ nude από την εταιρεία Access. Το look της που έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ροζ gold πέδιλα Mark Milan και ρολόι Breeze. H Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της σε υπέροχες κοραλί αποχρώσεις που σας προτείνουμε να το ακολουθήσετε πιστά και ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε στα μαλλιά της ένα τέλειο ponytail.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20-24/2

The post Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/2-3/3 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα