Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22-26/5

Μια ακόμα εβδομάδα στο Πρω1νό, γεμάτη διαφορετικές εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 22/5

Η αλήθεια είναι πώς έχουμε καιρό να σας μιλήσουμε για το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή, ένα από τα πιο ωραία και κλασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θα πρωταγωνιστεί κάθε σεζόν στις τάσεις τη μόδας και θα αποτελεί την πιο ωραία και βολική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις. Όχι, μην φανταστείτε πώς το ξεπεράσαμε, ούτε το βαρεθήκαμε, απλά

περιμέναμε την κατάλληλη αφορμή για να μιλήσουμε ξανά γι’ αυτό και μόλις μας την έδωσε η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε την πρώτη ημέρα της νέας εβδομάδας το κοινό του Πρω1νού με ένα μαύρο, μίνι, girly φόρεμα από την εταιρεία BSB, συνδυασμένο με μαύρα πέδιλα Jessica Simpson από τα καταστήματα haralas -το look της να σας ενημερώσουμε πώς έφερε για ακόμα μια φορά την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Το μακιγιάζ της Φαίης μας έγινε από τον Γιάννη Σίσκο και τα βασικά του στοιχεία ήταν το λαμπερό δέρμα, οι μπρονζέ αποχρώσεις και τα παστέλ -κοραλί χείλη που έγιναν με το κραγιόν Sushi Kiss της MAC. Τέλος το half pony tail στα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Στράτος.

Τρίτη 23/5

Ο καιρός τελευταία μπορεί να μην μας φτιάχνει τη διάθεση, όμως ευτυχώς έχουμε την μόδα, το πιο … ωραίο παιχνίδι που μας χαρίζει χαμόγελα και αισιοδοξία. Και εσείς, όπως και εμείς, επιλέγουμε καθημερινά ρούχα και αξεσουάρ που μας κάνουν να ανυπομονούμε για τον ερχομό του… αθάνατου ελληνικού καλοκαιριού. Ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο λευκό και το μπλε που μας θύμισε αμέσως ήλιο, νησί, βόλτες σε σοκάκια. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με λευκή μπλούζα και cropped μπλε σκούρο παντελόνι και τα δύο Frnch από την 2803 Fashion Loft. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκά sixties πέδιλα με χαμηλό τακούνι και λεπτομέρεια από μαργαρίτα, Prada, από τα καταστήματα Καλογήρου. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας σε γήινες αποχρώσεις και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με χωρίστρα στη μέση.

Τετάρτη 24/5

Την τάση που επικρατεί κάθε χειμώνα και ονομάζεται layering -σύμφωνα με αυτή οι γυναίκες φοράνε πολλά ρούχα, το ένα πάνω από το άλλο και προήλθε για καθαρά πρακτικούς λόγους, από την ανάγκη τους δηλαδή να είναι ζεστές και να μην κρυώνουν- μπορείτε να την ακολουθήσετε και το καλοκαίρι, ακολουθώντας το stylish παράδειγμα της Φαίης μας. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο Πρω1νό με δυο μπλουζάκια, μαύρο και μπεζ, φορεμένα το ένα πάνω από το άλλο, συνδυασμένα με ένα σκισμένο τζιν, όλα από την εταιρεία BSB. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ζώνη BSB, ψηλοτάκουνα snake print πέδιλα Rachel Joe από τον Καλογήρου και διπλό μεταλλικό δαχτυλίδι Funky Jewel, Γλυφάδα. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας σε γήινες αποχρώσεις με γυαλάδες και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με την χωρίστρα στη μέση.

Πέμπτη 25/5

Ξέρουμε πώς λατρεύετε τα σεμιζιέ, τα φορέματα δηλαδή που μοιάζουν με πουκάμισο και έχουν πάρει την ονομασία τους από την αντίστοιχη γαλλική λέξη και τα επιλέγετε συχνά για τις εμφανίσεις σας, όπως ακριβώς κάνει και η Φαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με μια δημιουργία της εταιρείας Zini, ένα σεμιζιέ, μίνι, κλος, αμάνικο φόρεμα σε ταμπά χρώμα. Το look της ολοκληρώθηκε με wedges πλατφόρμες στο ίδιο ακριβώς χρώμα με το φόρεμα Dukas και ρολόι Breeze και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Το μακιγιάζ της Φαίης μας επιμελήθηκε σήμερα ο Γιάννης Σίσκος και ήταν όπως πάντα σε φυσικές αποχρώσεις και το pony tail στα μαλλιά της, ο Δημήτρης Στράτος.

Παρασκευή 26/6

Το ξέρετε πώς η πουκαμίσα είναι ένα από τα κομμάτια -κλειδιά το καλοκαίρι, γιατί μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους; Ναι, κι όμως. Είτε συνδυασμένη με παντελόνες, είτε στην παραλία πάνω από το μαγιό σας, είτε ακόμα και ως φόρεμα με σανδάλια ή πέδιλα και μια ζώνη στη μέση για να κολακεύει ακόμα περισσότερο την σιλουέτα της. Σε αυτήν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την σημερινή την εμφάνιση στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με μια πουκαμίσα ριγέ, σε navy και λευκό φορεμένη ως φόρεμα από την εταιρεία Access. Το look της που επιμελήθηκε όπως πάντα ο Βαγγέλης Ζάχος, ο προσωπικός της στυλίστας, τελειοποιήθηκε με πορτοκαλί ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan και ρολόι Breeze. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας σε φυσικούς τόνους με γυαλάδες στα ζυγωματικά της και ο Δημήτρης Στράτοςτα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα banana bun με όγκο, ένα χτένισμα σικ που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15-19/5

The post Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22-26/5 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα