Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6-10/11

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 6/11

Το δέρμα, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Στην περίπτωση όμως που είτε τα οικονομικά σας δεν είναι σε καλή κατάσταση, είτε είστε κατά στο να επενδύετε σε αυτό, προτιμώντας άλλα υλικά, υπάρχει πάντα η λύση

ενός leather look ρούχου ή αξεσουάρ που έχει οπτικά ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Σε ένα τέτοιο κομμάτι επένδυσε σήμερα η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα φόρεσε leather look μαύρη φούστα με ροκ στοιχεία, συνδυασμένη με ριγέ ασπρόμαυρο πουκάμισο -και τα δυο από την εταιρεία BSB (φωτογραφήθηκε μαζί με ένα lether jacket πάλι από την BSB). Το look που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με μπλε ρουά booties Mark Milan, γυαλιά ηλίου και μαύρο τσόκερ – αλυσίδα από την Folli Follie. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας σε γήινες και λαμπερές αποχρώσεις, που έγινε όπως κάθε μέρα με προϊόντα της εταιρείας YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με χωρίστρα στη μέση.

Τρίτη 7/11

Το βελούδο είναι όπως ξέρετε μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας, για τη σεζόν που διανύουμε και σας προτείνουμε να την ακολουθήσετε πιστά, τόσο σε ρούχα, όσο και σε αξεσουάρ, γιατί… δίνει πολυτέλεια στο ντύσιμό σας και το κάνει να φαίνεται πολύ ακριβό. Σε αυτό το υλικό επένδυσε σήμερα και η Φαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με ένα κρουαζέ βελούδινο φόρεμα σε σάπιο μήλο -επίσης μια από τις ωραιότερες αποχρώσεις του χειμώνα και αν δεν την έχετε ακόμα στην γκαρνταρόμπα σας, σας προτείνουμε να το κάνετε άμεσα- από την Desiree Fashion. To look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρη ζώνη από προσωπική συλλογή, μαύρες over the knee μπότες -κάλτσα, μυτερές με χοντρό τακούνι Mark Milan και κολιέ που φοριέται και ως τσόκερ από την Wonderfly collection της Folli Follie. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινες και λαμπερές αποχρώσεις και έγινε με προϊόντα της εταιρείας MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, ο οποίος της έφτιαξε ένα high bun.

Τετάρτη 8/11

Το μαύρο είναι από τα πιο δυνατά χρώματα που υπάρχουν γι’ αυτό και όλες έχετε πολλά ρούχα και αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα σας. Το αγαπάτε και το φοράτε συχνά και δικαιολογημένα, αφού μπορεί να κάνει ακόμα και τις low budget επιλογές σας να φαίνονται πολύ πιο ακριβές, ενώ ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, από καθημερινές, μέχρι και επίσημες -μην ακούτε που πολλοί υποστηρίζουν πως είναι βαρετό και προδίδει έλλειψη φαντασίας. Στο χρώμα αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, κάνοντας ένα total μαύρο look που παρέπεμπε στο athleisure, μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με ένα λεπτό κοντομάνικο πουλοβεράκι με πολυμορφικό γιακά που γίνεται από off shoulder μέχρι κουκούλα, συνδυασμένο με ένα μαύρο παντελόνι με λάστιχο στη μέση και το τελείωμά του που θύμιζε αθλητική φόρμα -και τα δύο κομμάτια είναι από την Access. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan και ένα εντυπωσιακό ασημένιο βραχιόλι από την Wonderfly Collection της Folli Follieκαι έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε λαμπερές και γήινες αποχρώσεις και έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της.

Πέμπτη 9/11

Το χειμώνα ξέρουμε πολύ καλά πως λατρεύετε να φοράτε πλεκτά ρούχα και αξεσουάρ, γιατί όπως είναι φυσικό και επόμενο, σας προστατεύουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Τι θα λέγατε όμως το εξής, εκτός από τη χρηστικότητά τους να δίνετε έμφαση και στις λεπτομέρειες που έχουν με στόχο να απογειώνετε κάθε φορά το style τους; Χαρακτηριστική περίπτωση η σημερινή εμφάνιση της Φαίης. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα πλεκτό midi φόρεμα, στο πιο πολυτελές χρώμα, το λευκό, με εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία, όπως τσέπες και επωμίδες, από την Zini. Το look της ολοκληρώθηκε με άψογο τρόπο με ψηλοτάκουνα nude booties Dukas και ένα υπέροχο δερμάτινο βραχιόλι με χρυσό κρίκο από την Foli Follieκαι έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε λαμπερές και γήινες αποχρώσεις και έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της.

Παρασκευή 10/11

Το playsuit είναι από τα ωραιότερα, τα πιο εύκολα -με ένα και μόνο κομμάτι έχετε ντυθεί, χωρίς τον φόβο κάποιου στυλιστικού ατοπήματος, όσον αφορά στους συνδυασμούς- και τα πιο sexy ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας, αφήνοντας τα πόδια σας να φανούν. Μπορείτε να το φορέσετε άφοβα, εκτός από το καλοκαίρι και το χειμώνα, από το πρωί έως το βράδυ, αλλάζοντας τα αξεσουάρ -παπούτσια, τσάντα και κοσμήματα. Σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα με διάφορα παιχνιδιάρικα prints, αφήνοντας μαύρη τη βάση του. Σε αυτό ενέδωσε σήμερα η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα ασπρόμαυρο playsuit από την anel, συνδυασμένο με booties κάλτσα με χοντρό τακούνι Mark Milan-το look της έγινε και σήμερα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας σε γήινες και λαμπερές αποχρώσεις, με τα τονισμένα μάτια και τα ροζ- πάλ χείλη που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της για την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας ένα pony tail.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 30/10-3/11

Keywords
Τυχαία Θέματα