Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20-24/11

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 20/11

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το oversized πουλόβερ είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και μπορεί να συνδυαστεί ιδανικό με παντελόνια, pencil φούστες, αλλά και να φορεθεί μόνο του, ως φόρεμα, με μια λεπτή ζώνη για να κάνει ακόμα πιο θηλυκή τη σιλουέτα σας. Για μια statement εμφάνιση,

αποφύγετε κλασικά χρώματα, όπως το λευκό, το μαύρο και το μπεζ και επενδύσετε σε έντονα, όπως ακριβώς έκανε σήμερα Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας με ένα τιρκουάζ oversize πουλόβερ, συνδυασμένο με μια pencil γκρι καρό φούστα -και τα δυο κομμάτια ανήκουν στην χειμερινή συλλογή της BSB. Το look της που έφερε για ακόμα μια φορά την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με καστόρινα booties Mark Milan. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προιόντα της εταιρείας Bobbi Brown και πρωταγωνιστούσαν τα έντονα τονισμένα μάτια με σκιές σε γήινες αποχρώσεις και οι γυαλάδες στα ζυγωματικά και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με όγκο.

Τρίτη 21/11

Μετά τo τζιν καμπάνα η ψηλόμεση μίνι φούστα με τα κουμπιά στο μπροστά μέρος, γνωστή ως button skirt, είναι χωρίς καμία αμφιβολία το δεύτερο must-have κομμάτι που φέτος έρχεται κατευθείαν από τα 70’s και παίρνει πρωταγωνιστική θέση στην γκαρνταρόμπα σας. Για να γίνει ακόμα πιο αυθεντικό το τρεντ, επιλέξτε μια σε σουέντ ή τζιν, ακριβώς όπως έκανε σήμερα στο Πρω1νό η Φαίη μας. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με μια τζιν μαύρη μίνι button skirt, συνδυασμένη με ένα καρό κόκκινο πουκάμισο -και τα δύο ανήκουν στην εταιρεία BSB. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρο οπάκ καλσόν, μαύρες δερμάτινες μπότες με χοντρό τακούνι Tsakiris Mallas και δυο αλυσιδάκια -τσόκερ της Folli Follie -για τις ανάγκες της φωτογραφίας, η Φαίη μας πόζαρε με δερμάτινο μαύρο τζάκετ BSB και γυαλιά ηλίου Folli Follie. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το σημερινό μακιγιάζ της Φαίης μας με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα smoky μάτια σε γήινες αποχρώσεις και τα nude χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της.

Τετάρτη 22/11

Το total black, η πιο κλασική και ασφαλής επιλογή μπορεί να απογειωθεί με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ και να δείχνει σούπερ μοδάτο και στυλάτο. Ακριβώς δηλαδή όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από μαύρη μπλούζα ζιβάγκο με λοξό βολάν στο μπροστινό μέρος και ένα μαύρο cigarette παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπεζ ζώνη στη μέση από προσωπική συλλογή, leopard γόβες που αφήνουν ακάλυπτη την φτέρνα με λουράκι Maria Kotsonas shoes και χρυσά σκουλαρίκια κρίκοι με αστεράκια Folli Follie -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας η Φαίη μας πόζαρε με γυαλιά ηλίου και τσάντα επίσης από την Folli Follie. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το σημερινό μακιγιάζ της Φαίης μας με τα τονισμένα μάτια που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL. Στα χείλη χρησιμοποίησε το κραγιόν 218 της YSL και το nude μολύβι για το περίγραμμα της Bobbi Brown. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα ψηλό pony tail, δίνοντάς του εντυπωσιακό όγκο με το Materialiste της Kerastase.

Πέμπτη 23/11

Το δέρμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία η απόλυτη τάση της σεζόν. Γι’ αυτό και σας έχουμε πει πολλές φορές στα θέματα μόδας που φτιάχνουμε να επενδύσετε σε ρούχα και αξεσουάρ. Σε αυτό το υλικό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης και η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από λευκό λεπτό πουλόβερ με βολάν και μαύρες λεπτομέρειες, συνδυασμένο με ένα δερμάτινο μαύρο σορτς με μια ζώνη. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρες over the knee δερμάτινες μπότες με 80’s στοιχεία Tsakiris Mallas και βραχιόλι από επιχρυσωμένο ατσάλι, με δερμάτινο κορδόνι και διακοσμητική καρδούλα από την Folli Follie και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με ασπρόμαυρο πιε ντε κοκ παλτό Zini και μαύρη τσάντα Folli Follie. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL, σε γήινους και φυσικούς τόνους και απόλυτο πρωταγωνιστή το κόκκινο κραγιόν, το Νο 1, Rouge pur couture της YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα από τα πιο αγαπημένα και εύκολα χτενίσματα όλων σας, γνωστό ως μισό μισό.

Παρασκευή 24/11

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την πολυτέλεια του λευκού χρώματος, που ταιριάζει εκτός από το καλοκαίρι και το χειμώνα. Ναι, δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από ένα total white look κάτω από τον γκρίζο και μουντό καιρό. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίης μας, επιλέγοντας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό ένα σύνολο Access που αποτελείται από λευκή μπλούζα με ζιβάγκο με πιέτες που δένει με μια καρφίτσα στο λαιμό, συνδυασμένη με ένα λευκό στενό παντελόνι 3/4. Το look της ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα leopard booties Casadei από τον Καλογήρου και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας Bobbi Brown και πρωταγωνιστές τα έντονα τονισμένα μάτια σε καφέ και γκρι αποχρώσεις και τα γυαλιστερά χείλη στην απόχρωση του λευκόσαρκου ροδάκινου χρώμα. Τέλος, ο Δημήτρης Στράτος, της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα ατημέλητο banana bun με όγκο, χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες, όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13-17/11

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, bobbi brown, tsakiris mallas, folli follie, μπεζ, γκρι, bsb, milan, τζιν, button, εταιρεία, follie, ysl, black, fashion, cigarette, leopard, shoes, Κρίκοι, σορτς, κοκ, rouge, χτενίσματα, καλοκαιρι, white, access, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, τελος του κοσμου, ξανα, μποτες, tsakiris mallas, χτενίσματα, αξεσουαρ, γοβες, γυαλια ηλιου, κοκ, ρουχα, χρωματα, bsb, shoes, ysl, ατσαλι, γινει, γυαλια, γκρι, δευτερο, δερμα, δειχνει, εγινε, ευκολα, υπαρχει, εβδομαδα, ερχεται, εταιρεία, ζιβαγκο, ζωνη, ισια μαλλια, καλογηρου, κυματα, λευκη, λεπτομερειες, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, ματια, μινι, τζιν, παντα, υπογραφη, πρωταγωνιστες, σεζον, συγκεκριμενα, σκουλαρικια, στυλιστα, σουπερ, ταση, φορα, χειλη, χρωμα, ψηλοτακουνα, ωρες, access, button, black, bobbi brown, white, cigarette, δημητρης, εμφανισεις, fashion, folli follie, follie, ιδανικο, κομματι, leopard, λευκο, μπεζ, μια φορα, milan, μπροστα, ογκο, rouge, σορτς, τιρκουαζ, θεματα, υλικο, ωραιο
Τυχαία Θέματα