Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2-6/10

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 2/10

Τα oversized μπλουζοφορέματα είναι η απόλυτη τάση της σεζόν και σας προτείνουμε να την ακολουθήσετε πιστά. Αν ακόμα δεν έχετε αποκτήσει κάποιο, στην αγορά θα βρείτε πολλές low budget επιλογές, όπως ακριβώς αυτή της Φαίης μας στο

Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας φορώντας ένα oversized μπλουζοφόρεμα σε λευκό χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες που έκανε το look της να μοιάζει με κολεγιακό από την H&M. O Βαγγέλης Ζάχος, ο μόνιμος προσωπικός της στυλίστας, το συνδύασε με νεγκλιζέ μαύρο φόρεμα και booties μαύρα -κάλτσα από τον Tsakiris Mallas. To μακιγιάζ της επιμελήθηκε σήμερα η Γωγώ Νικηφόρακη, η οποία έδωσε έμφαση στα χείλη της Φαίης μας περνώντας τα με ένα έντονο κόκκινο ματ κραγιόν και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ίσια με ανάλαφρες άκρες. To Fashion Tip της ημέρας: Αν φοβάστε τα oversized μπλουζοφορέματα, κάντε πιο θηλυκή τη σιλουέτα σας προσθέτοντας μια λεπτή ζώνη.

Τρίτη 3/10

Το λευκό χρώμα συνδυάζεται μοναδικά με το κόκκινο και αν προσθέσεις και το μαύρο στην εμφάνισή σου, τότε έχεις την πιο ωραία τριχρωμία που είναι κλασική και πάνω από τις τάσεις της μόδας που επικρατούν κάθε σεζόν και προτείνουν οι σχεδιαστές. Σε αυτό το concept βασίστηκε η σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας στο Πρω1νό. Αναλυτικά εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό αέρα φορώντας ένα λεπτό λευκό πουλοβεράκι με ένα κόκκινο παντελόνι από βινύλιο που επιστρέφει δυναμικά σε ζωηρές αλλά και πιο παλ αποχρώσεις και είναι ιδιαίτερα προκλητικό, εκκεντρικό και σέξι-και τα δύο από την BSB. Το look της που έγινε για ακόμα μια φορά από τον προσωπικό της στυλίστα, Βαγγέλη Ζάχο, ολοκληρώθηκε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες Dukas και μαύρους κρίκους Folli Follie.Το μακιγιάζ της κινήθηκε σήμερα σε γήινες αποχρώσεις και έγινε από την Γωγώ Νικηφοράκη και το pony tail στα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Στράτος. To Fashion Tip της ημέρας: Με το βινύλιο θα απογειώσεις τη ροκ πλευρά σου, είτε στα ρούχα σου, είτε στα αξεσουάρ σου. Επένδυσε σε ανάλογα κομμάτια, χωρίς να φοβάσαι πως θα είσαι… κιτς!

Τετάρτη 4/10

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως μπορεί η μόδα να τρέχει με κινηματογραφική ταχύτητα και οι τάσεις της να αλλάζουν διαρκώς, όμως υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί που έχουν γίνει πια κλασικοί και θα αποτελούν πάντα σημείο αναφοράς, ανεξάρτητα από όλα όσα θα προτείνουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές. Με έναν τέτοιο συνδυασμό εμφανίστηκε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό φορώντας ένα λευκό πουκάμισο με τονισμένους ώμους και ένα μπλε skinny τζιν και τα δύο από την εταιρεία BSB. Το look της ολοκληρώθηκε με γκρι δερμάτινα booties Casadei από τον Καλογήρου και ένα δερμάτινα μπεζ τσόκερ Folli Follie και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα. Το μακιγιάζ της Φαίης μας το έκανε σήμερα η Γωγώ Νικηφοράκη και ήταν σε λαμπερές γήινες αποχρώσεις με glossy χείλη και τα μαλλιά της ο Δημήτρης Στράτος, ο οποίος της έφτιαξε ένα banana bun. Το Fashion Tip της ημέρας: Όταν επενδύετε σε ένα κλασικό look, όπως είναι το λευκό πουκάμισο με το τζιν παντελόνι, προτιμήστε αξεσουάρ που να το αναδεικνύουν κάνοντάς το stylish, όπως ιδιαίτερα παπούτσια και κοσμήματα.

Πέμπτη 5/10

Στην πολυτέλεια του λευκού χρώματος ενέδωσε για ακόμα μια φορά η Φαίημας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της αγαπημένης εκπομπής του ΑΝΤ1 με ένα λευκό φόρεμα με ζώνη και 80’s αναφορές -η δεκαετία αυτή είναι ξανά στη μόδα και όλοι λατρεύουν να την.. μισούν- όπως κουμπιά στο πλάι και στο μανίκι, από την εταιρεία Access. Το look της ολοκληρώθηκε με nude καστόρινες γόβες με pom pon Mark Milanκαι έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας σε λαμπερές γήινες αποχρώσεις και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της, χρησιμοποιώντας το Resistance, Serum Therapiste της Kerastase, ένα προϊόν που προστατεύει από τη θερμότητα και την ψαλίδα. Το Fasahion Tip της ημέρας: Πείτε ναι στα φαρδιά μανίκια, τις κονκάρδες, τα αυτοκόλλητα στα τζιν, τα φαρδιά μπουφάν, τα μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια, τις τζιν φούστες με κουμπιά και γενικά σε όλα τα χαρακτηριστικά κομμάτια των 80’s, αφού αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

Παρασκευή 6/10

Η μόδα αυτή τη σεζόν βρίσκεται στο πλευρό σου και σε… βοηθάει να συνδυάσεις με τον πιο ωραίο και stylish τρόπο αυτά που μέχρι τώρα φοβόσουν και θεωρούσες τελείως ανόμοια -από υφάσματα, μέχρι prints. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής με ένα foral πουκάμισο, σεταρισμένο με μια καρό μίνι φούστα -και τα δύο κομμάτια είναι από την εταιρεία Zini. Το look της που έφερε για ακόμα μια φορά την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με over the knee δερμάτινες μαύρες μπότες Tsakiris Mallas και γυαλιά ηλίου Charlie Max. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν τα έντονα μάτια και τα άχρωμα χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα half pony tail. Το Fashion Tip της ημέρας: Η σεζόν ευνοεί τις τολμηρές, αυτές που δεν φοβούνται να αναμείξουν σε μια εμφάνιση διαφορετικά prints δημιουργώντας ένα άκρως προσωπικό και ιδιαίτερο στυλ. Τολμήστε το και δεν θα χάσετε!

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25-29/9

Keywords
Τυχαία Θέματα