Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11-15/12

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο. Να σας υπενθυμίσουμε πως η εκπομπή δεν βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα την Πέμπτη 14/12 λόγω απεργίας.

Δευτέρα 11/12

Το ροκ είναι χωρίς καμία αμφιβολία φιλοσοφία, στάση και τρόπος ζωής, άποψη, ιδέα

και φυσικά στυλ. Ναι, όσο κι αν οι τάσεις θα αλλάζουν με κινηματογραφική ταχύτητα κάθε σεζόν, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις εμμονές των σχεδιαστών, εκείνο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και θα παραμένει πάνα hot και επίκαιρο. Αυτό μάλιστα ήταν το concept της σημερινής εμφάνισης της Φάιης στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα σύνολο από την BSB που αποτελείται από μαύρο T-shirt με βολάν στον ώμο και μαύρο skinny τζιν με στρας. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με μαύρα μυτερά ψηλοτάκουνε booties Mark Milan και μεταλλικό διακριτικό τσόκερ Folli Follie. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και ήταν σε φυσικές αποχρώσεις και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ανάλαφρους κυματισμούς.

Τρίτη 12/12

Το λευκό με το μαύρο είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο πιο αγαπημένος, εύκολος και διαχρονικός συνδυασμός, που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και πρωταγωνιστεί πάντα κάθε σεζόν στη μόδα, ανεξάρτητα από τις τάσεις που μας επιβάλλουν οι σχεδιαστές. Σε αυτόν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισήτης στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα σύνολο από την Desiree Fashion που αποτελείται από λευκή μπλούζα με τρουακάρ μανίκια και βολάν στο τελείωμα και μαύρη girly μίνι φούστα με λούκια. Το look της που έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες καστόρινες γόβες με μεταλλικά λουριά Dukas και μεταλλικό κόσμημα στο λαιμό από την Folli Follie -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας της σημερινής εμφάνισης η Φαίη μας πόζαρε με γυαλιά ηλίου και τσάντα Folli Follie. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και ήταν σε φυσικούς και γήινους τόνους και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail με όγκο.

Τετάρτη 13/12

Τo body, το απόλυτο top των 90’s που οι μεγαλύτερες σίγουρα είχατε φορέσει, κάνει το τελευταίο διάστημα δυναμικό comeback. Αν δεν το γνωρίζετε και δεν έχετε ήδη κάποιο στην γκαρνταρόμπα σας, τότε ήρθε η ώρα να βγείτε για shopping -όχι, αν δεν θέλετε να ξοδέψετε αρκετά, τότε θα βρείτε στην αγορά πολλά σε σούπερ οικονομικές τιμές. To body λοιπόν σας εγγυάται τέλεια εφαρμογή και κάνει ακόμα πιο λεπτή τη μέση σας, ενώ μπορείτε να το συνδυάσετε με ψηλόμεσα ρούχα, όπως παντελόνες, φούστες και σορτς. Ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίης μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με ένα σύνολο από την Access που αποτελείται από λευκό body με διαφάνεια στους ώμους, αμάνικο και λαιμό μάο με κούμπωμα και μπεζ ψηλόμεση παντελόνα με χρυσά κουμπιά στη μέση. Το look της ολοκληρώθηκε με μπεζ ψηλοτάκουνα booties Dukas και εντυπωσιακό βραχιόλι Folli Follie και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με γυαλιά ηλίου και τσάντα Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστούσαν τα τονισμένα μάτια σε καφέ αποχρώσεις και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της μια βαγκ, χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Παρασκευή 15/12

Αν και όπως γνωρίζετε πολύ καλά η μόδα τρέχει πάντα με κινηματογραφική ταχύτητα, μια τάση που έκανε την εμφάνισή της λίγο καιρό και απογειώθηκε την προηγούμενη Άνοιξη, εξακολουθεί και τώρα να πρωταγωνιστεί στις εμφανίσεις όλων των fashionistas, πρωινές και βραδινές. Αναφερόμαστε στα ρούχα που φορούσαν οι αθλητές των κολεγιακών ομάδων, από τα φανταστικά varsity jackets που φόρεσε πρώτος ο Michael Jacksonστα τέλη της δεκαετίας του ’80, μέχρι τα τέλεια πουλόβερ και τα ζακετάκια με τις χαρακτηριστικές ρίγες στην περιοχή του V. Σε αυτό το trend ενέδωσε σήμερα και η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα σύνολο Ziniπου αποτελείται από ένα cropped ζακετάκι σε κολεγιακό στυλ και μια pencil μαύρη ψηλόμεση φούστα που καταλήγει κάτω από το γόνατο -για τις ανάγκες της φωτογραφίας του look πόζαρε με τσάντα και γυαλιά ηλίου Folli Follie. Το look της Φαίης μας, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας, έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα και ολοκληρώθηκε τέλεια με ψηλοτάκουνα μπορντό πέδιλα με γουνάκι στο λουράκι Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια και τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4-8/12

Keywords
Τυχαία Θέματα