Προβλέψεις Τρίτη 2 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει απροσδόκητες καλές στιγμές και ευχάριστες βραδιές. Θα μπορούσατε να κάνετε μια δωρεά ή μια έκθεση καλής θέλησης που είναι σε διασταυρούμενους σκοπούς με την καλύτερη κρίση σας.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τα ίδια εργαλεία και δεν λειτουργούν, θα βρεθείτε σε χάος. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να παραδεχτείτε ότι ορισμένες από τις τεχνικές σας δεν λειτουργούν. Νιώθετε μάλλον τυχεροί σήμερα και θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, πρέπει να συμβουλευτείτε

ένα αγαπημένο σας πρόσωπο πριν πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Η ευελιξία με ένα άγγιγμα φαντασίας και δημιουργικού κλίματος θα είναι τα ενεργά συστατικά που θα εντυπωσιάσουν τους άλλους ακόμη και αν αυτό είναι λίγο κουραστικό στην αρχή. Θα αντιμετωπίσετε μερικά έντονα σεξουαλικά και συναισθηματικά ζητήματα που χρειάζονται επίλυση. Με τόσο πολλά συμβάντα, σίγουρα χρειάζεστε μια βαλβίδα αποδέσμευσης για να σας βοηθήσει να αποφύγετε το άγχος που θα μπορούσε να οδηγήσει σε εσφαλμένη κρίση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Τώρα που τα πράγματα είναι απολύτως σαφή, δεν θα χρειαστούν πολλά για να φτάσουμε τα πράγματα σε λειτουργία με όλους όσους βρίσκονται στο πλάι. Οι άνθρωποι αισθάνονται τη γνήσια ενέργεια σας αυτή τη στιγμή και επιπλέον με τη Σελήνη στον τέταρτο οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων αισθάνεστε σαν να έχετε περισσότερη υποστήριξη από τους συγγενείς σας.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Εκφράστε τα συναισθήματα σας ελεύθερα και πηγαίνετε στα μέρη που αισθάνεστε. Μην περιορίσετε το πεδίο εφαρμογής σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να γίνετε φίλοι με ανθρώπους και των δύο φύλων. Μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσάς με πολλούς τρόπους αλλά με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να κάνετε τις συνδέσεις να ανταλλάσσουν πληροφορίες και να μαθαίνουν κάτι μέσα από μια συνάντηση ή μια τυχαία συνάντηση.Να θυμάστε ότι ο ανταγωνισμός απαιτεί να κάνετε το καλύτερό σας. Όσο το κάνετε αυτό με καλή αθλητική ικανότητα, όλα θα τελειώσουν καλά. Οι πιέσεις και οι ευθύνες θα είναι ευπρόσδεκτες σήμερα. Αγκαλιάζοντας την κατάσταση, θα ενισχύσετε τον εαυτό σας. Καλή είδηση ή θετική αλλαγή θα φτάσει σύντομα.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Οι αμφισβητήσεις των λεκτικών μάχες και οι έντονες συζητήσεις είναι πολύ πιθανό αυτή τη στιγμή, επειδή μιλάτε το μυαλό σας χωρίς πολύ προνοητική τακτική ή εξέταση των συνεπειών. Αυτή τη στιγμή θα πείτε τα πράγματα που συνήθως σκέφτεστε ιδιαίτερα για τους ανθρώπους με τους οποίους διαφωνείτε. Επίσης, είστε αρκετά, ανυπόμονοι και εύκολα απογοητευμένοι και είστε διατεθειμένοι να κινηθείτε πολύ γρήγορα και απότομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις μερικές φορές αλλά όχι πάντα καλές. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι τα σκαμπανεβάσματα που έρχονται με την επικράτεια είναι μέρος της ζωής.Είναι ίσως καιρός να εξετάσετε είτε την έναρξη μιας νέας ερωτικής σχέσης είτε την ανανέωση αυτής στην οποία βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Σε άλλους τομείς της ζωής σας, να είστε προσεκτικοί για να πάτε στα άκρα. Χρειάζεται ένας αξιόπιστος φίλος για να σας βοηθήσει με μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Αισθάνεστε σίγουροι, παρόλο που οι πλανήτες θα σας παρασύρουν να νιώθετε για κάποια πτυχή της ζωής σας, αλλά να παραμείνετε θετικοί. Η εξάλειψη των πτυχών της προσωπικότητας και του τρόπου ζωής σας είναι απαραίτητη εάν θέλετε την ευτυχία. Μην καθυστερείτε. Βάλτε περισσότερη ενέργεια σε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους όχι το αντίθετο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Είναι πιθανό να κάνετε μια ισχυρή εντύπωση σε όλους εκείνους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή. Η σταδιοδρομία σας μπορεί να είναι δαπανηρή εάν δεν διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το χρόνο σας. Να είστε προετοιμασμένοι για μια χιονοστιβάδα πρόσθετων απαιτήσεων εργασίας την επόμενη εβδομάδα. Αυτή είναι μια εποχή που θα έχετε μερικές ασυνήθιστες κοινωνικές ευκαιρίες ανοικτές σε σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Θα αναπτυχθούν καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν σε πολλές διαφοροποιημένες κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Σταματήστε να βασίζεστε στα εθιστικά σας πρότυπα ορθολογικής έκπτωσης. Νιώστε με την καρδιά σας αν θέλετε να βρείτε τη σωστή απάντηση σήμερα. Είστε αναγκασμένοι να τερματίσετε κάτι τώρα ίσως μια επιχειρηματική συνεργασία.Αυτό είναι απαραίτητο για να προχωρήσετε.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα