Προβλέψεις Τρίτη 16 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η δεύτερη ημέρα της εβδομάδας ξεκινά με εσάς αποφασισμένους να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στον εαυτό και τα θέλω σας, καθώς μέχρι σήμερα πάντα βάζετε κάποιους άλλους πρώτους, είτε αυτοί είναι οι γονείς, ο/η σύντροφος, τα παιδιά ή κοντινοί σας άνθρωποι. Πρέπει να φροντίσετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τρεχάτε ποδαράκια μου. Αυτό είναι το mood της ημέρας, αλλά και ολόκληρης της εβδομάδας, με εσάς να πρέπει να οργανώσετε και να προλάβετε ένα

πλήθος υποχρεώσεων που τρέχουν. Είστε ιδανικοί για να συντονίζετε καταστάσεις, οπότε πάρτε βαθιά ανάσα: μια χαρά θα τα καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το Σαββατοκύριακο χαλαρώσατε λίγο και έχετε ήδη αρχίσετε να αγχώνεστε για την απαιτητική εβδομάδα που έχετε μπροστά σας, μέσα στην οποία θα προκύψουν και άκρως ενδιαφέρουσες επαγγελματικά συναντήσεις, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε άψογα και να είστε τέλεια προετοιμασμένοι για αυτές. Fingers crossed.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τον τελευταίο καιρό οτιδήποτε σας ενοχλεί στη ζωή σας κάνετε σαν να μη συμβαίνει, σαν να μην το καταλαβαίνετε, σαν να μην υπάρχει. Όμως, κάποια στιγμή φτάνει ο κόμπος στο χτένι και έρχονται εκρήξεις. Δεν έχει νόημα να κάνετε τη στρουθοκάμηλο για πράγματα που αφορούν τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η ερωτική σας ζωή που έμοιαζε ήσυχη και μάλλον σταθερή μέχρι πρόσφατα. Ξαφνικά κάτι νέο έρχεται σαν σίφουνας και σας αναστατώνει. Είναι πυροτέχνημα ή είναι κάτι που μετράει και θα αντέξει στο χρόνο; Μόνο ο καιρός θα μπορέσει να το επιβεβαιώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μερικές φορές δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ίσως και να φοβάστε να ανοιχτείτε πολύ στους άλλους, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Όμως, έρχεται η ώρα να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να ζήσετε στο μάξιμουμ αυτά που αισθάνεστε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σας έχει πιάσει μια μουρμούρα για όλα. Ότι και να συμβαίνει το δικό σας μάτι πάει και πέφτει στη λεπτομέρεια που το κάνει να μην είναι όσο τέλειο όσο το ονειρεύεστε. Σας έχει πιάσει αυτό το ανικανοποίητο και όλα σας ξινίζουν. Προσπαθήστε να το πολεμήσετε γιατί γίνεται άδικοι και ολίγον αχάριστοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Νιώθετε περισσότερη ενέργεια από ότι τον τελευταίο καιρό και είστε σαφώς πιο αισιόδοξοι. Οι δυσκολίες που είχατε τελευταία κάπως σας προσγείωσαν στην πραγματικότητα και σας έκαναν να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα. Η στιγμή είναι ιδανική για να ανακάμψετε, αρκεί να μην σας πιάσει πάλι ο γνωστός σας εγωισμός και αντί να βρεθείτε σε πλεονεκτική θέση, ρίξετε μια κλοτσιά και… ξαναχύσετε το γάλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Εισπράττετε θετικά σχόλια και… επιφωνήματα θαυμασμού και αυτό σας τονώνει την αυτοπεποίθηση και το κέφι. Η εβδομάδα έχει απαιτήσεις και deadlines που τρέχετε να προλάβετε, αλλά παρά το αρχικό σας άγχος να γίνουν όλα και να γίνουν σωστά, είναι σαν να κρατάτε ένα μαγικό ραβδάκι που τα βάζει όλα στη θέση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αγαπάτε πολύ τα στοιχήματα –κυρίως με τον εαυτό σας- και έχετε τον τρόπο να τα κερδίζετε. Τον τελευταίο καιρό ανεβάζετε τον πήχη όλο και πιο ψηλά και αυτό κάνει την καθημερινότητά σας πιο συναρπαστική και αυτή η αδρεναλίνη σας δίνει δύναμη και κίνητρο να εξελίσσεστε. Αυτή τη φορά μετρήστε καλά τις δυνάμεις σας και προετοιμαστείτε σωστά για να τα καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι επόμενες ημέρες έχουν πολλές συναντήσεις και συζητήσεις και θα πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για όλα αυτά ώστε να αποδειχθούν προς όφελός σας. Οι σωστές συμμαχίες είναι πολύτιμος άσσος στο μανίκι σας και είστε τυχεροί γιατί έχετε τους σωστούς ανθρώπους με το μέρος σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
θα κληθείτε να πάρετε θέση σε μια αντιπαράθεση που αφορά άλλους και δεν έχετε άμεση σχέση. Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας εφαρμόστε τη ρήση «κάνω τον κινέζο» και φερθείτε σαν να μην καταλαβαίνετε τι γίνεται ακριβώς. Δεν έχετε κανένα λόγο να μπλέξετε σε κάτι που μόνο μπελάδες θα σας φέρει.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα