Προβλέψεις Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Αυτή η Νέα σελήνη είναι η ευκαιρία σας να σκεφτείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία σας καθώς και τη δουλειά σας και ειδικότερα τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας και τα αφεντικά σας. Είστε ευχαριστημένοι από το τώρα ή πρέπει να κάνετε κινήσεις για να το αλλάξετε;

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Η σημερινή Νέα

Σελήνη σας προτρέπει να σκεφτείτε την ισορροπία σας ανάμεσα στην εργασία και το παιχνίδι. Στην ιδανική περίπτωση, εργαζόμαστε για να πετύχουμε και παίζουμε για να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την όλη διαδικασία. Αυτή η ισορροπία είναι σημαντική. Μπορείτε επίσης να εστιάσετε στον τρόπο βελτίωσης των σχέσεων σας με τα παιδιά.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Κάθε Νέα Σελήνη είναι μια ευκαιρία να κάνουμε έναν απολογισμό. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η στιγμή να σκεφτείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε το σπίτι σας ή να κάνετε καλύτερες τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειά σας. Υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. Έχετε κάποιες ιδέες;

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτή η Νέα Σελήνη σας προτρέπει να σκεφτείτε το στυλ επικοινωνίας σας. Είστε ειλικρινείς στις επικοινωνίες σας; Κρύβετε τα συναισθήματά σας; Απαντήστε σε αυτές τις δύο ερωτήσεις και κατόπιν κάντε τις αλλαγές που πρέπει. Ο σύντροφός σας διεκδικεί την προσοχή σας.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Είστε ευχαριστημένοι με το πώς χρησιμοποιείτε τα χρήματά σας και τι αγοράζετε; Είναι καιρός για αγορές και επενδύσεις; Τι πρέπει να κάνεις αν ένας φίλος σας σας προδώσει; Η απιστία συγχωρείται ή όχι; Μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε, απαντήστε στις παραπάνω ερωτήσεις. Με το χέρι στην καρδιά σας παρακαλούμε πολύ.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι να καθίστε μπροστά στον καθρέφτη σας και να αναρωτηθείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την εικόνα σας και την εικόνα που δίνετε στον κόσμο. Είστε ευχαριστημένοι από αυτήν; Αν όχι… Αλλαγή!

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23-Οκτ. 22)

Είμαστε όλοι καθοδηγούμενοι από τις εσωτερικές αρχές. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια από τις καλύτερες ημέρες του έτους για να τις σκεφτείτε. Ο ρομαντισμός σας χτυπάει κόκκινο και ένα τηλεφώνημα από τα παλιά θα σας βάλει ξανά στο ερωτικό παιχνίδι… Τα άστρα θέλουν να ερωτευτείτε. Μην αφήστε την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Οι φίλοι είναι σημαντικοί. Μελέτες δείχνουν ότι οι φιλίες βελτιώνουν πραγματικά την υγεία σας. Είστε ευχαριστημένοι με τους φίλους που έχετε; Πιστεύετε πώς θα είναι πάντα δίπλα σας όταν τους χρειαστείτε; Εσείς τρέχετε κοντά τους όταν σας έχουν ανάγκη; Τι βαθμό θα βάζατε στον εαυτό σας στο θέμα αυτό;

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Ο καθένας πρέπει να αντιμετωπίσει την εξουσία με κάποιο τρόπο. Ποια είναι η στάση σας απέναντι στην εξουσία; Πώς πιστεύετε ότι πρέπει να είναι η ώριμη προσέγγιση της εξουσίας; Τι θα αλλάζατε αν είχατε περισσότερη εξουσία στα χέρια σας; Κάποιες σκέψεις σας την ώρα της δουλειάς.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Τι εκπαίδευση μπορείτε ακόμα να έχετε προκειμένου να βελτιώσετε τις προοπτικές εργασίας σας; Ποιο ταξίδι μπορείτε να κάνετε για να εμπλουτίσετε τη ζωή σας με καινούργιες εικόνες; Αυτές είναι οι δυο ερωτήσεις που σας απασχολούν σήμερα. Οι απαντήσεις είναι αποκλειστικά δικό σας θέμα και δεν εξαρτώνται από κανέναν άλλον.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Τον τελευταίο καιρό εστιάσατε στην κοινή ιδιοκτησία, το χρέος, τους φόρους, την ασφάλιση και τις κληρονομιές. Παρόλα αυτά, όσο κι αν το προσπαθήσατε, δεν καταφέρατε να βρείτε κάποιες λύσεις που να σας συμφέρουν. Το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν ξανά αυτά τα θέματα, όμως ευτυχώς θα τελειώσουν γρήγορα.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να σκεφτείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις στενότερες σχέσεις σας. Θυμηθείτε: Για να είναι επιτυχής μια σχέση, πρέπει να είστε τόσο καλός για τον σύντροφό σας όσο αυτός ή αυτή είναι για εσάς. Κάντε την αυτοκριτική σας και κατόπιν πράξτε ανάλογα.

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα