Προβλέψεις Τετάρτη 16 Αυγούστου

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Αυτή είναι μια μέρα που θα σας δώσει πολλές χαρές σε πολλούς τομείς,όπως στα επαγγελματικά, τα οικογενειακά, τα φιλικά και τα ερωτικά. Προσοχή στα μικροέξοδα που θα κάνετε και θα υπερβούν κατά πολύ το διαθέσιμο budget σας.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Σήμερα έχετε εξαιρετικές ιδέες για την απόκτηση χρημάτων -ναι, χωρίς καμία αμφιβολία αποτελεί τον μεγαλύτερο μπελά σας το τελευταίο διάστημα, λες και οι τσέπες σας έχουν…τρύπες.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Σήμερα

η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας και γι’ αυτό θέλετε συνεχώς να ξοδεύετε και να επενδύετε σε αγορές που πιστέψτε μας δεν θα αποτελέσουν την παραμικρή επένδυση. Μια ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί στα επαγγελματικά σας και σας συμβουλεύουμε να την… αρπάξετε από τα μαλλιά.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Σήμερα θέλετε περισσότερα χρήματα, ευχαρίστηση, διασκέδαση, αγάπη, υλικά αγαθά κ.α. Δεν είστε ευχαριστημένοι με τίποτα και αυτό είναι ένα στοιχείο που σας χαρακτηρίζει απόλυτα. Χαλαρώστε και απολαύστε όλα όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Αυτή είναι η τέλεια ημέρα για να απολαύσετε την παρέα αγαπημένων σας φίλων που το τελευταίο διάστημα τους είχατε παραμελήσει λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας που είχατε. Βγείτε και διασκεδάστε το.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Σήμερα θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής όλων, από τους εργοδότες σας και τους γονείς σας, μέχρι τους φίλους σας, οι οποίοι θα μιλούν για εσάς με πολύ θετικά λόγια. Ο σύντροφός σας διεκδικεί περισσότερο χρόνο μαζί σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Αυτή είναι μια θαυμάσια μέρα για να ασχοληθείς με άλλους, ειδικά τους ανθρώπους που βρίσκονται στην εξουσία. Οι φίλοι σας σας αγαπούν και είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Η εκτίμησή σας για την ομορφιά ενισχύεται σήμερα, γι ‘αυτό θα λατρέψετε τα όμορφα πράγματα, ειδικά τις καλλιτεχνικές δημιουργίες από άλλες χώρες και διαφορετικούς πολιτισμούς. Υπάρχει περίπτωση να κάνετε και ένα ταξίδι αστραπή που θα σας ευχαριστήσει πολύ.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και πείτε πολλά ναι σήμερα, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επωφεληθείτε -πλούτος, δώρα, καλούδια και μεγάλη τύχη βρίσκονται σήμερα στο δρόμο σας. Αν αντιμετωπίζετε οικονομικά θέματα είναι μια καλή ευκαιρία να ζητήσετε ένα δάνειο από τον εργοδότη σας.Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε μια σημαντική συζήτηση ή διαπραγμάτευση με έναν συνεργάτη ή στενό φίλο σας. Έχετε αυτή τη μαγική ικανότητα όταν θέλετε κάτι πολύ να το πετυχαίνεται -ναι, η γοητεία είναι από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά σας.Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)Σήμερα οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας είναι θετικές, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιος από αυτούς να σας εκδηλώσει τον έρωτά του. Στο χέρι σας είναι αν θα τον αποδεχτείτε ή όχι….Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)Το παιχνίδι και η ευχαρίστηση βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας σήμερα. Παρόλο που έχετε αφιερωθεί το τελευταίο διάστημα στη δουλειά σας, θα βρείτε τον χρόνο για να διασκεδάσετε, είτε στο σπίτι, είτε έξω συντροφιά με φίλους.Από: Γιώτα Κουτσάγια
Keywords
Τυχαία Θέματα