Προβλέψεις Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αυτή η εβδομάδα σε θέλει… σε όλους τους τομείς. Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστεί μια μεγάλη ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να ξεχωρίσεις, ενώ στα προσωπικά σου, αν είσαι αδέσμευτη, μάντεψε…. Μια γνωριμία θα σε ταρακουνήσει και θα σε βγάλει μια και καλή από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τα ερωτικά σου είναι σήμερα στο πρσοκήνιο και σε αυτά πρέπει να δώσεις τη μεγαλύτερη βάση. Αν είσαι ήδη δεσμευμένη θα περάσεις φανταστικές στιγμές με το σύντροφό σου, ενώ αν δεν είσαι, ετοιμάσου….

Την πόρτα σου θα χτυπήσει ένα αγόρι που θα τα αλλάξει όλα. Το θέμα είναι εσύ αντέχεις;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Τα προβλήματα που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα ήταν πολλά και σε είχαν αποδιοργανώσει. Ο σύντροφός σου δεν σου στάθηκε όσο θα ήθελες. Πριν όμως τον αφήσεις έξω από τη ζωή σου, άκουσέ τον προσεκτικά. Ίσως να είχε δίκιο για τη στάση του, ίσως να έφταιγες και εσύ που απομακρύνθηκε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ας το παραδεχτούμε… Η γκρίνια είναι συνώνυνό σου. Δεν μπορείς χωρίς αυτήν με τίποτα. Έχεις όμως δίκιο για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, αφού πολλοί από το περιβάλλον σου δεν ήταν εκεί όταν τους χρειάστηκες και αυτό φυσικά σε έχει γεμίσει μεγάλη απογοήτευση. Μην ανησυχείς, σε λίγο καιρό όλα θα φτιάξουν ξανά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Πήρες την απόφαση να αφήσεις ό,τι σε πόνεσε πίσω, είσαι γεμάτη θετική διάθεση και σιγουριά πώς θα καταφέρεις να τα αλλάξεις όλα. Ναι, κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο σου και όποιος σκεφτεί να το κάνει, θα μετανιώσει πικρά. Καλώς ήρθες και πάλι στην παρέα μας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Κάτι σε έχει πιάσει εδώ και μέρες και κρύβεσαι από όλους και όλα. Δεν θες να δεις κανέναν, δεν θέλεις να αρχίσεις συζητήσεις, δεν είσαι έτοιμη για κοινωνικοποίηση. Υπομονή, θα σου περάσει. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό ρίξου με τα μούτρα στη δουλειά και θα ανταμειφθείς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Πες μας καλή μου τι σου συμβαίνει τελευταία; Γιατί ακονίζεις συνεχώς τα νύχια σου για καβγά και βλέπεις παντού θεωρίες συνωμοσίας; Χαλάρωσε, όλα είναι στο μυαλό σου. Πριν τα γκρεμίσεις όλα, μέτρα μέχρι το δέκα. Θα φτιάξουν όλα σύντομα. Εμπιστεύσου μας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κάτι σου συμβαίνει και δεν επικοινωνείς με κανέναν. Και αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία παρεξηγήσεων που δεν θα ξέρεις πώς να τις τελείωσεις. Ηρέμησε και δες τα όλα με ψύχραιμο μάτι, γιατί πολλοί θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι για να σε βάλουν λάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Κάνεις λάθος αλλά ποτέ δεν τα παραδέχεσαι. Τώρα όμως ήρθε η ώρα το να το κάνεις. Δώσε δίκιο σε αυτούς που έχουν, μην τους τρελαίνεις άδικα και χωρίς λόγο γιατί ξέρεις τι θα συμβεί, ε; Αργά ή γρήγορα θα φύγουν όλοι μακριά σου και εσύ θα μείνεις μόνη να σκέφτεσαι τι έγινε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Από τη μία το συναίσθημα, από την άλλη η λογική. Και εσύ στη μέση να προσπαθείς να αποφασίσεις πώς θα χειριστείς όλες τις καταστάσεις που σου προκύπτουν καθημερινά στη ζωή σου. Μην ακούς κάνεναν, εσύ κρατάς το παιχνίδι στα χέρια σου. Δες τι είναι καλύτερο για σένα και ακολούθησέ το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι αμφιβολίες πολλές, για όλα τα πράγματα στη ζωή σου, από τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά, μέχρι τα ερωτικά σου. Άφησέ τις όμως στην άκρη γιατί μόνο κακό θα σου κάνουν. Ήρθε η στιγμή που όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν ρολόι, δεν υπάρχει κανείς που να σε σταματήσει, εκτός φυσικά από τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Από μικρή το είχες πάντα αυτό… Δεν στεκόσουν στιγμή στο προφανές, έψαχνες πάντα πίσω από τις λέξεις και τις εκφράσεις των άλλων, σίγουρη πώς κάτι σου έκρυβαν. Ηρέμησε, κανείς δεν θέλει το κακό σου. Κάποια πράγματα είναι έτσι όπως φαίνονται.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα