Προβλέψεις Σάββατο 9 Σεπετεμβρίου 2017

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Αυτή είναι μια ανήσυχη μέρα για εσάς γιατί είστε ενθουσιασμένοι για κάτι που περιμένετε από στιγμή σε στιγμή να συμβεί και αφορά στην προσωπική σας ζωή και ότι στην επαγγελματική. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να κάνετε κάτι για να βελτιώσετε την υγεία σας σήμερα που τελευταία σας ταλαιπωρεί πολύ..

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Τα σχέδια διασκέδασης που σχετίζονται με μια εκδρομή, τον αθλητισμό ή τις τέχνες είναι σημαντικά για εσάς σήμερα. Είστε ενθουσιασμένοι που θα τα δείτε να πραγματοποιούνται αφού το θέλετε πάρα πολύ.

Δώστε στον σύντροφό σας περισσότερη σημασία.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Μπορεί να συναντήσετε σήμερα κάποιον που θα αποδειχτεί σε λίγο καιρό πραγματικός φίλος ή κάποιος που γνωρίζετε μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα ή να κάνει κάτι ασυνήθιστο. Όπως και να έχει αυτή είναι μια επικοδομητική μέρα για εσάς. Χαρείτε την!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Σήμερα θα είστε δυναμικοί και θα διεκδικήσετε με τόλμη και θάρρος όλα όσα σας ανήκουν. Από καλύτερες συνθήκες εργασίας, μέχρι φιλικές σχέσεις που δεν σας ικανοποιούσαν το τελευταίο διάστημα. Σας συμβουλεύουμε να αλλάξετε όλα όσα σας στενοχωρούν και σας προβληματίζουν.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Απροσδόκητες ευκαιρίες για ταξίδια μπορεί κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα. Εν τω μεταξύ, προσέξτε τα χρήματά σας γιατί υπάρχει περίπτωση να χάσετε μερικά από αυτά -είτε να τα δανείστε και να μην σας τα επιστρέψουν, είτε να τα επενδύσετε κάπου και να μην πιάσουν τόπο.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Ρίξτε μια ρεαλιστική ματιά στον καθρέφτη σήμερα επειδή θα δείτε τρόπους για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας ή το σώμα σας. Αυτό μπορεί να είναι αντίδραση σε κάτι που σας λέει κάποιος άλλος ή δική σας επιθυμία. Παρ ‘όλα αυτά, η ουσία είναι ότι έχετε κίνητρα να βελτιώσετε τον εαυτό σας.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23-Οκτ. 22)

Ένας φίλος ή ο σύντροφός σας, αν είστε σε σχέση, θα σας εκπλήξει σήμερα με κάτι που θα κάνει. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, είναι η ιδανική στιγμή για να βγείτε και να διασκεδάσετε, αφού μια τυχαία γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί το.. πεπρωμένο σας. Μην χάνετε καθόλου καιρό!

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Κάτι απροσδόκητο θα επηρεάσει την εργασία σας σήμερα και θα σας βγάλει έξω από το πρόγραμμά σας. Πριν αποδώσετε ευθύνες κάπου, φροντίστε να είστε σίγουροι. Το βράδυ είναι η ιδανική στιγμή για να χαλαρώσετε συντροφιά με αγαπημένους φίλους, στο σπίτι ή έξω.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Πρόκειται για μια ήπια ημέρα που είναι επιρρεπής -ειδικότερα αν έχετε παιδιά θα πρέπει να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί και να μην τα αφήσετε στιγμή μόνα τους. Εν τω μεταξύ, έχετε σήμερα έναν ισχυρό αέρα εξουσίας και θα μαγνητίσετε με τον τρόπο σας τους συναδέλφους σας -όλοι θα θέλουν να είναι δίπλα σας και να σας ακούν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Προσέξτε σήμερα γιατί είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα, κυρίως στο σπίτι σας και στο χώρο εργασίας σας. Επίσης αποφύγετε συνομιλίες σχετικά με την πολιτική, επειδή γρήγορα θα παρεκτραπείτε και θα ξεπεράσετε τα όρια. Σας συνιστούμε να είστε χαλαροί, διαλλακτικοί και να μην κάνετε τίποτα αβίαστα γιατί θα το μετανιώσετε.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Δώστε προσοχή σε όλα όσα λέτε και κάνετε γιατί αυτή είναι μια μέρα τελείως απρόβλεπτη. Θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα, θα πάτε σε νέα μέρη και θα κάνετε καινούργια πράγματα. Ναι, αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι για να… ξεφύγετε από τη ρουτίνα που έχετε βυθιστεί τις τελευταίες ημέρες μετά τις διακοπές σας.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Παρακολουθήστε τα χρήματά σας και τα υπάρχοντά σας σήμερα, γιατί τα πράγματα είναι απρόβλεπτα. Μπορεί να βρείτε χρήματα ή ίσως να χάσετε χρήματα. Εν τω μεταξύ, μια συνάντηση με έναν στενό φίλο ή συνεργάτη θα είναι ισχυρή και αξέχαστη. Ω! ναι. Η απόσταση ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα είναι πολύ μικρή.

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα