Προβλέψεις Σάββατο 8 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Τα σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο έχουν πολλές συναντήσεις αλλά και όμορφες εκπλήξεις που θα σας χαρίσουν ευχάριστες σκέψεις και αναμνήσεις για πολλές ημέρες. Προσπαθήστε να πατήσετε ένα pause στις έγνοιες που έχετε τον τελευταίο καιρό και να απολαύσετε τις στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τα ανούσια κομπλιμέντα δεν σημαίνουν και πολλά για εσάς, όμως αυτή τη φορά τα θετικά σχόλια έρχονται από ανθρώπους που πραγματικά

μετρούν για εσάς και αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σας. Μια εκκρεμότητα από το παρελθόν φτάνει επίσης στο τέλος της.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι δικοί σας άνθρωποι έχουν την ανάγκη σας, θέλουν το ενδιαφέρον και το χρόνο σας και αυτό το Σαββατοκύριακο θα κάνετε το παν για να είστε εκεί για αυτούς. Αυτό είναι κάτι που σας είχε λείψει, καθώς τον τελευταίο καιρό έχετε αναγκαστεί να τρέχετε προκειμένου να προλάβετε υποχρεώσεις, χάνοντας ουσιαστικές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Πάρτε μια ανάσα και διασκεδάστε με φίλους και αγαπημένους, αλλά παράλληλα κάντε και την αυτοκριτική σας βλέποντας τα πράγματα από σχετική απόσταση. Μήπως στις καταστάσεις που σας αφορούν άμεσα κάποιες φορές κυριαρχεί ο εγωισμός και δεν έχετε καθαρή σκέψη;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η ερωτική σας ζωή είναι λίγο μπερδεμένη. Ή εσείς νιώθετε μπερδεμένοι. Δεν ξέρετε αν πραγματικά θέλετε αυτό που έχετε ή αν πραγματικά επιζητάτε κάτι διαφορετικό ή απλά σας κάνει να νιώθετε κολακευμένοι. Ίσως το να πάρετε αποστάσεις από τις καταστάσεις που ζείτε σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια πιο σωστή αίσθηση για το τι συμβαίνει μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μέσα σε λίγους μήνες έχετε πάρει σπουδαία μαθήματα ζωής, αλλά έχετε κερδίσει και ένα στοίχημα με τον εαυτό σας, αποδεικνύοντας (και στους άλλους) πως όταν σας ρίχνουν στα βαθιά πάντα βρίσκετε τον τρόπο όχι μόνο να κολυμπήσετε αλλά και να εντυπωσιάσετε με τις κολυμβητικές σας ικανότητες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Δίνετε την εντύπωση πως τα έχετε πολύ καλά με τον εαυτό σας, πως δεν έχετε ανασφάλειες και δεν φοβάστε τίποτα και κανέναν. Μερικές φορές είναι ωραίο να δίνετε αυτή την εικόνα, αλλά επειδή στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, καλό είναι να μπορείτε να μοιράζεστε τις αγωνίες και τις φοβίες σας με κάποιους –έστω και λίγους. Τους αληθινούς σας φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μήπως κάποιες φορές είστε απόλυτοι και αυτό σας κάνει σκληρούς ή κυνικούς με τους άλλους χωρίς πάντα να το καταλαβαίνετε; Είναι σημαντικό να προσπαθείτε να μπείτε «στα παπούτσια» των άλλων για να αντιληφθείτε πώς μπορεί να νιώθουν ή τι μπορεί να σκέφτονται, γιατί δεν βρίσκονται όλοι στη δική σας θέση. Μπείτε στη δική τους για να τους καταλάβετε καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Καθώς οι πιέσεις και οι μικρές καθημερινές δοκιμασίες που περνάτε μετρούν πια πολύ καιρό, έχετε καταφέρει να διαχειρίζεστε καλύτερα το άγχος σας και να έχετε και πιο καθαρή κρίση όταν καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Συναισθηματικά, η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά. Οι μέρες και οι νύχτες σας γίνονται καλύτερες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Το Σαββατοκύριακο μπορεί να έχει μικρά απρόοπτα που όμως τελικά θα λειτουργήσουν υπέρ σας, ακόμα κι αν αρχικά σας χαλάσουν τη διάθεση. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για ένα συμβάν στο οποίο θα ζητηθεί η γνώμη σας γιατί τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αρκετά πιεστήκατε και κουραστήκατε, τώρα έχετε αποφασίσει να δώσετε λίγο χρόνο και χώρο στον εαυτό σας και να ασχοληθείτε και με κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν και σας χαρίζουν ενέργεια. Δείξτε εμπιστοσύνη σε κοντινούς σας ανθρώπους και στις συμβουλές που σας δίνουν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Κοινωνικότητα, έξοδοι, συναντήσεις και ενδιαφέρουσες συναναστροφές θα φέρει η σημερινή ημέρα σε πολλούς από εσάς. Το φλερτ είναι πρωταγωνιστής στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να μην αποσκοπεί κάπου συγκεκριμένα, αλλά ενδεχομένως θα οδηγήσει σε κάτι πιο σοβαρό από ότι φαντάζεστε.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Σάββατο 8 Απριλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα