Προβλέψεις Σάββατο 21 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η Νέα Σελήνη «ζωντανεύει» τα πράγματα αρκετά για σας τις επόμενες εβδομάδες. Νέοι άνθρωποι έρχονται στο προσκήνιο και όσοι ήδη υπάρχουν στη ζωή σας σας εκπλήσσουν με τις επιλογές που κάνουν. Έχετε κατά νου ότι κρύβετε άσους στα μανίκια σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
H Νέα Σελήνη δίνει έμφαση σε γεγονότα που συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με την εργασία ή την υγεία σας και σας παροτρύνει

na βρείτε έναν τρόπο να εξισορροπήσετε αυτούς τους δύο τομείς. Εάν αισθάνεστε ανήσυχες ή νευρικές χαλαρώστε και αφήστε τη μέρα να περάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές τις προσεχείς εβδομάδες καθώς η σημερινή Νέα Σελήνη σηματοδοτεί την αρχή μιας σημαντικής αλλαγής. Παρουσιάζονται εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τους γείτονες. Προσπαθήστε να κάνετε τη ζωή σας πιο ευτυχισμένη και πιο «γεμάτη».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ο κύκλος της Νέας Σελήνης ευνοεί τα οικονομικά σας καθώς πρόκειται να σας δοθεί κάποια επιπλέον ώθηση. Ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή σταδιοδρομίας, γεγονός που αυξάνει την αυτοεκτίμησή σας και σας κάνει να λάμψετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αυτός ο κύκλος της Νέας Σελήνης μπορεί να κάνει τη ζωή σας ο, τιδήποτε άλλο εκτός από συνηθισμένη. Προμηνύονται αναταραχές προσώπων, συναρπαστικές αλλαγές, αλλά και κάποια ανησυχητική απρόβλεπτη κατάσταση. Νέοι άνθρωποι και εμπειρίες σας περιμένουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η Νέα Σελήνη εστιάζει στον οικονομικό σας τομέα. Είναι μία καλή στιγμή για να σκεφτείτε περισσότερο και επενδύσετε τα χρήματά σας ώστε να απολαύσετε τους μελλοντικούς καρπούς. Ωστόσο, κινηθείτε προσεκτικά γιατί ό, τι συμβαίνει δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ο κύκλος της Νέας Σελήνης σας φέρνει μερικές προκλήσεις, κάποια αλλαγή που ίσως επιθυμείτε ή κάποιον ο οποίος έρχεται και μετατρέπει ένα φλερτ σε μια σχέση. Η διατήρηση της ισορροπίας κατά τη διάρκεια των αλλαγών θα είναι μια σημαντική πτυχή του αποτελέσματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αυτός ο κύκλος της Νέας Σελήνης σας τραβάει πιο βαθιά μέσα σας ώστε να σκεφτείτε περισσότερο την πνευματική σας ζωή και πώς μπορείτε βελτιώσετε ορισμένες πτυχές της. Κάποιος στην εργασία σας μπορεί να έχει ένα ξέσπασμα ή μια ξαφνική αλλαγή γεγονός το οποίο σας αποδιοργανώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η Νέα Σελήνη σας κάνει να δείτε τις επόμενες εβδομάδες με περισσότερο ενδιαφέρον για κοινωνικές συναναστροφές. Ορισμένες αλλαγές μπορεί να είναι συναρπαστικές, ορισμένες άλλες όμως μπορεί να σας απογοητεύσουν. Όλα βασίζονται στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τον εαυτό σας σε αυτές τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αυτός ο σεληνιακός κύκλος επικεντρώνεται στην επιχειρηματική δραστηριότητα και σας δίνει το κίνητρο να δημιουργήσετε νέες «συμμαχίες» ώστε να θέσετε νέες ιδέες σε ισχύ, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε ένα επιτυχημένο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τις ερχόμενες εβδομάδες φαίνεται να υπάρχει μετατόπιση στη σκέψη σας ή στις προσωπικές σας καταστάσεις, είτε λόγω κινήσεων δικών σας είτε τρίτων. Όπως και να έχουν τα πράγματα, σίγουρα θα βγει κάτι καλό από αυτή την αλλαγή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μία Νέα Σελήνη παρέχει πάντα ευκαιρίες για να κάνετε μια αλλαγή ή ένα νέο ξεκίνημα στα οικονομικά σας. Εντούτοις ,όπως και στη ζωή άλλωστε, μπορεί να υπάρχουν κάποιοι ασταθείς παράγοντες.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα