Προβλέψεις Πέμπτη 19 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η σημερινή μέρα προβλέπεται πολύ θετική και δύσκολα θα πάει κάτι στραβά. Δώστε έμφαση στην οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οργανώστε το βράδυ κάτι μαζί τους, όπως φαγητό ή διασκέδαση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Οι σεληνιακές επιρροές είναι καλές και θα είναι μία χαλαρή αλλά θετική ημέρα. Θα πρέπει να χειριστείτε οποιαδήποτε αλληλογραφία έχετε το πρωί. Ίσως συναντήσετε ένα φίλο που έχετε να δείτε καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Καλό είναι να μην εμπιστεύεστε τα ένστικτά σας όταν πρόκειται για χρήματα. Φροντίστε ώστε

να κάνετε την ημέρα σας αρκετά παραγωγική και να τελειώσει όμορφα με συναρπαστικά συναισθήματα που σας περιβάλλουν στο σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Οι σεληνικές δυνάμεις λειτουργούν υπέρ σας και θα πρέπει να βρείτε πράγματα που συμβαίνουν εύκολα και χωρίς πολύ μεγάλη προσπάθεια. Μην ανησυχήσετε αν προκύψει κάτι ασυνήθιστο. Οργανώστε το απόγευμά σας και μην τεμπελιάσετε. Απόψε οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από την αγάπη και τι σημαίνει πραγματικά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Φαίνεται να είναι μια «τακτοποιημένη» ημέρα που τίποτα δεν μπορεί να τη χαλάσει καθώς είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε την ισορροπία. Μπορείτε να επιτύχετε πολλά με σωστή στάση. Απόψε ευνοείται η χαλάρωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα αισθάνεστε καλά και είστε έτοιμοι να αναλάβετε προκλήσεις. Οι σεληνιακές δυνάμεις είναι θετικές και για το λόγο αυτό θα διαπιστώσετε ότι οι φίλοι σας αποτελούν για σας πηγή διασκέδασης και αυτοπεποίθησης. Είναι μια ωραία βραδιά για να κάνετε κάτι ρομαντικό με το άλλο σας μισό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η σημερινή μέρα είναι θετική και δε σας φέρνει προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Επομένως παραμείνετε θετικοί πάνω στα πράγματα, σκεφτείτε το καλύτερο των άλλων και εκείνοι θα απαντήσουν σε είδος. Μια ασυνήθιστη σειρά συμβάντων μπορεί να συμβεί κατά το μεσημεριανό γεύμα. Διατηρείστε ένα χαμηλό προφίλ απόψε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα είναι μία θετική ημέρα και μπορείτε να πετύχετε πολλά αν επιμείνετε και αν βρείτε τις προτιμήσεις σας. Οι άλλοι έλκονται από εσάς χωρίς να ξέρουν γιατί και αυτό λειτουργεί υπέρ σας κατά περιόδους. Το βράδυ είναι ωραίο για συνάντηση με φίλους ή τον αγαπημένο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Οι σεληνιακές δυνάμεις υποστηρίζουν την επίτευξη στόχων. Εάν κάνετε μία κοινή προσπάθεια με κάποιον αποδεικνύεται ωφέλιμη και για τους δύο μακροπρόθεσμα. Η ωραία ενέργεια της ημέρας φέρνει όμορφα «vibes» για τους ερωτευμένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Προσπαθήστε να μην αισθανθείτε εξαπατημένοι εάν πρέπει να πάρετε τη δεύτερη θέση, η πρώτη ίσως χρειαστεί να πάει σε ένα αγαπημένο ή οικείο πρόσωπο. Δεν σας κάνει κατώτερο, αλλά εάν το αποδεχτείτε εύκολα τα πράγματα είναι υπέρ σας. Μην ανησυχείτε πάρα πολύ για κάτι που πρόκειται να συμβεί ή όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αν θέλετε να κάνετε πράγματα πρέπει να βάλετε το μυαλό και την ψυχή σας σε αυτό και θα δείτε σίγουρα αποτελέσματα. Για μερικούς, αυτή είναι μια καλή μέρα να κάνετε κάτι θετικό για τον τρόπο ζωής σας. Η ηδονή κυριαρχεί για ορισμένους απόψε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τα «vibes» είναι καλά σήμερα και σας φέρνουν μια χαλαρή και εύκολη ημέρα. Ωστόσο προσπαθήστε να την κάνετε παραγωγική για εσάς. Ευνοούνται τα πράγματα μαζί με τους αγαπημένους σας όπως σχέδια για έξω ή απλώς χαλάρωση στο σπίτι.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα