Προβλέψεις Πέμπτη 16 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν και αυτή η εβδομάδα ήταν μέχρι τώρα η καλύτερη των τελευταίων μηνών για όλους εσάς, σας συνιστούμε σήμερα να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά σας. Θα δημιουργηθεί μια… δυσάρεστη κατάσταση και πολλοί θα θέλουν να την φορτώσουν πάνω σας. Η αλήθεια όμως θα λάμψει και θα αποδειχτεί πώς δεν φταίτε σε τίποτα εσείς.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η φαντασία σας είναι μεγάλη και αστείρευτη και λειτουργεί ως

το αντίδοτό σας στην καθημερινότητα και την βαρεμάρα. Βρείτε χρόνο μέσα στην ημέρα να κλείσετε ένα ραντεβού με τον σύντροφό σας και να περάσετε τέλεια. Θα είναι κάτι που θα σας αναζωογονήσει και θα γεμίσει τις μπαταρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι φίλοι σας είναι αυτό το διάστημα στο προσκήνιο. Ναι, αυτούς που τελευταία τους είχατε αφήσει έξω από τη ζωή σας, ή δεν τους είχατε δώσει τη θέση που τους άξιζε. Και αυτό είναι άξιο απορίας, γιατί εσείς χωρίς φίλους και γενικά ανθρώπους δίπλα σας που να σας αγαπούν και να σας στηρίζουν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Έφτασε η στιγμή που θα αναγνωριστεί η δουλειά που έχετε ρίξει και θα ακούσετε επιτέλους αυτό το μπράβο που τόσο καιρό περιμένατε. Ναι, τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν ιδανικά. Τα προσωπικά σας όμως; Για επικεντρωθείτε τώρα εκεί.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η προσωπική σας ζωή δεν πήγαινε όπως θα θέλατε και όλο σκεφτόσασαν να δώσετε ένα τέλος στη σχέση με τον σύντροφό σας. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αν θα δώσετε την προσοχή που πρέπει όλα τα ζητήματα θα λυθούν. Η λύση βρίσκετε στα χέρια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μετά από μια μεγάλη περίοδο που αισθανόσασταν πώς δεν είχατε κανέναν στη ζωή σας, πώς δυστυχώς είχατε επενδύσει σε λάθος ανθρώπους, αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα τελειώς διαφορετικά και να αναγνωρίζετε πώς δεν είχατε εκτιμήσει σωστά την κατάσταση. Κάντε λοιπόν τώρα ένα βήμα να έρθετε πιο κοντά τους, μιλήστε μαζί τους και όλα με ένα μαγικό τρόπο θα λυθούν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αυτό το διάστημα οι περισσότεροι πετάτε στα σύννεφα, αφού όλα πηγαίνουν όπως ακριβώς τα είχατε ονειρευτεί. Η δουλειά κυλάει ρολόι και η σχέση σας είναι τέλεια και ουσιαστική. Δεν έχουμε να σας πούμε κάτι, παρά μόνο να σας αφήσουμε να το ζήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Κάποιες νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα στα επαγγελματικά σας και εσείς θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε, αφού θα σας εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες στη δουλειά σας. Μην ανοίγεστε σε ανθρώπους που σας είχαν πληγώσει και σας είχαν φερθεί άσχημα στο παρελθόν, θα το ξανακάνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι αυτή τη στιγμή που πρέπει να αποφασίσετε σοβαρά τι ακριβώς θέλετε να κάνετε στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή. Δεν σας φταίνε ούτε οι συνεργάτες σας, ούτε ο σύντροφός σας. Ηρεμήστε και δείτε τα πράγματα όπως είναι, στις σωστές τους διαστάσεις, χωρίς την υπερβολή που την έχετε πάντα σε ό,τι κι αν κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)

Η γοητεία σας είναι πολύ μεγάλη και αυτό είναι που κάνει όλους να θέλουν να βρίσκονται γύρω σας, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική. Ναι, το τελευταίο διάστημα νιώθετε μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση και αυτό είναι κάτι που όλοι το καταλαβαίνουν. Συνεχίστε να πιστεύετε τόσο παθιασμένα στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν και τα επαγγελματικά σας αυτό το διάστημα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, δεν λέτε με τίποτα να κοιτάξετε γύρω σας και να αφοσιωθείτε και στην προσωπική σας ζωή. Είναι αυτό το ανικανοποίητο που σας πιάνει ώρες ώρες, έτσι, χωρίς λόγο και αιτία. Ελπίζουμε να σας περάσει σύντομα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Τώρα είναι η ευκαιρία, αν είστε ελεύθεροι, να βρείτε τον άνθρωπο εκείνον που θα σας ξεσηκώσει, θα σας βγάλει από την καθημερινότητά σας και θα σας κάνει να χαμογελάτε ξανά. Μην αφήσετε την ευκαιρία αυτή να σας φύγει. ή την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Πέμπτη 16 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα