Προβλέψεις Πέμπτη 11 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κάποιες φορές ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, οπότε μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό για κάτι που μάλλον σας το παρουσιάζουν πιο σημαντικό από ότι είναι στην πραγματικότητα. Παραμείνετε προσγειωμένοι και με μικρό καλάθι και θα κάνετε την πιο σωστή επιλογή που θα αποδειχθεί σοφή.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τα πράγματα δεν είναι πάντα ή μαύρα ή άσπρα. Μπορεί να έχουν και ενδιάμεσες αποχρώσεις και στη δική σας περίπτωση

συμβαίνει ακριβώς αυτό. Τίποτα δεν είναι τέλειο, τίποτα δεν είναι χάλια, υπάρχουν υπέρ και κατά που πρέπει να συνυπολογίσετε. Ότι και να λένε οι άλλοι δώστε βάρος στην προσωπική σας άποψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες πολλαπλασιάζονται, ενώ πολλές απαντήσεις που περιμένατε σχετικά με συμφωνίες που θα αποδώσουν και χρηματικά βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλείσουν, δίνοντάς σας μεγάλη ανακούφιση. Φροντίστε μέσα σε όλα να εξασφαλίσετε και προσωπικό χρόνο γιατί σας είναι απαραίτητος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάποια πράγματα σας πληγώνουν και δυστυχώς όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται, αυτό πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις. Μήπως κάνετε κι εσείς κάποια επαναλαμβανόμενα λάθη που σας οδηγούν στα ίδια αδιέξοδα; Η ενδοσκόπηση και η αυτογνωσία θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτά τα μοτίβα συμπεριφοράς στα οποία τελικά έχετε ίσως αυτό-παγιδευτεί.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Είστε περήφανοι και γενναίοι και ξέρετε να αναλαμβάνετε ευθύνες (και όχι να τις φορτώνετε αλλού όπως άλλοι) αλλά κάποιες φορές δεν είναι κακό ούτε ντροπή να ζητήσετε και βοήθεια. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να πολεμήσετε το συγκεντρωτισμό σας και να βρείτε συμμάχους που θα σας βοηθήσουν σημαντικά στις επιδιώξεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Κι αν το κλίμα στη δουλειά θύμιζε λίγο… σύρραξη τις προηγούμενες ημέρες ως εκ θαύματος τα πνεύματα ηρεμούν και οι εντάσεις καταλαγιάζουν. Παράλληλα ο πυροσβεστικός ρόλος σας σε τέτοιες στιγμές σας κάνει να ξεχωρίσετε ανάμεσα στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Το έχετε φιλοσοφήσει το πράγμα. Όποιος τρώγεται με τα ρούχα του έχει τα μισά. Έτσι ακόμα κι όταν μπαίνετε σε πειρασμό, πείθετε τον εαυτό σας να μην αρχίζει άδικα τη μουρμούρα, αλλά να εστιάζει στα σημαντικά και τα σπουδαία που έχετε κατακτήσει. Δεν σας είναι πάντα εύκολο να το διαχειρίζεστε με τόση σοφία, καθώς είστε και εκρηκτικοί τύποι, αλλά τουλάχιστον προσπαθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Για κάποιους από εσάς η μέρα θα σηματοδοτήσει την επιστροφή σε μια παλιότερη κατάσταση, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Κάποιες φορές αξίζει να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπα ή καταστάσεις που έπαιζαν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και κάποια στιγμή κλονίστηκαν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η αυτοπεποίθησή σας κρίνεται κατά πολύ από τη γνώμη των άλλων, αλλά όσο περνούν τα χρόνια πρέπει επιτέλους να μην κρέμεστε μόνο από το τι λένε οι άλλοι για εσάς, αλλά να μετρά και το τι πραγματικά πιστεύετε εσείς. Έχει έρθει η ώρα να… ενηλικιωθείτε ουσιαστικά και να εκτιμήσετε καλύτερα τον εαυτό σας, διεκδικώντας πιο δυναμικά αυτά που του αξίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Κανείς δεν είναι τέλειος και οφείλετε να το παραδεχτείτε και για τον εαυτό σας, παρόλο που δεν σας αρέσει καθόλου να σας εντοπίζουν τυχόν λάθη σας. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, θα πρέπει να φανείτε και επιεικής και με κοντινούς σας ανθρώπους στους οποίους έχετε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και δεν θα αντέξουν για πολύ την πίεση που τους ασκείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κάποιες φορές, σπάνια μεν αλλά συμβαίνει κι αυτό, νιώθετε πως έρχεται το τέλος του κόσμου, ενώ απλά… πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Όταν συμβαίνει αυτό πρέπει να βλέπετε την κατάσταση από απόσταση, να παίρνετε βαθιά ανάσα και να κάνετε επανεκκίνηση. Έτσι όλα μαγικά φτιάχνουν!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ακόμα κι αν ο σκοπός σας είναι απλά να μην ανεβάσετε τις εντάσεις. Όμως, έτσι ούτε κάτι κερδίζετε, ούτε κάτι λύνετε. Βρείτε τη σωστή στιγμή για να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να ξεκαθαρίσετε τι σας ενοχλεί.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Πέμπτη 11 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα