Προβλέψεις Παρασκευή 26 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ένα οικογενειακό θέμα θα απορροφήσει το ενδιαφέρον και το χρόνο σας. Η ερωτική σας σχέση θα μπει για πολλούς στο προσκήνιο καθώς θα έχει περισσότερες απαιτήσεις από εσάς. Οικονομικά τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί, όμως σαφώς βρίσκεστε σε ένα πολύ καλύτερο δρόμο που σας επιτρέπει να είστε αισιόδοξοι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σας αρέσει να ανεβάζετε τον πήχη

ψηλά και κάθε φορά να προσπαθείτε να ξεπερνάτε τον εαυτό σας. Αυτός είναι και σήμερα ο στόχος σας έτσι πέφτετε με τα μούτρα στο να τον πετύχετε. Απλά μην ξεχνάτε πως μερικές φορές, όταν το έχετε ανάγκη, δεν είναι κακό να ζητήσετε κάποια βοήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Τα όνειρά σας είναι μεγάλα και κάποιες φορές οι δυσκολίες σας απογοητεύουν, αλλά μαζί σας πεισμώνουν. Μια ιδέα που έχετε μην την αφήσετε στη θεωρία, αλλά προσπαθήστε να την υλοποιήσετε, καθώς ίσως είναι η μεγάλη ευκαιρία που ψάχνετε για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα που λέγαμε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον και ίσως σας βάλει στο μάτι του κυκλώνα αν μπείτε σε αντιπαράθεση με τους από πάνω σας, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και τους τόνους όσο πιο χαμηλά μπορείτε. Η ένταση στη δουλειά μπορεί να μεταφερθεί και στη σχέση σας αν δεν προσπαθήσετε να διαχειριστείτε την κατάσταση με ψυχραιμία. Κινηθείτε γενικά σε safe mode.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Kάποιοι από εσάς θα έχουν μετακινήσεις, συναντήσεις και ταξίδια που θα συνδυάσουν υποχρεώσεις εργασιακές με διασκέδαση και θα σας βοηθήσουν να αποφορτιστείτε. Η διάθεσή σας τον τελευταίο καιρό έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά αυτή η κυκλοθυμία οφείλεται περισσότερο στο ότι παίρνετε πιο σοβαρά από ότι θα έπρεπε κάποια πράγματα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποιοι από εσάς βρίσκεστε σε συζητήσεις για μια νέα συνεργασία, αλλά καλό είναι να ζυγίσετε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά πριν προχωρήσετε, γιατί η στιγμή δεν μοιάζει ιδανική και η Αφροδίτη στον Κριό δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα. Η ημέρα μπορεί να σας φέρει άβολες στιγμές, αλλά που θα πάει, θα περάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μερικές φορές δεν είναι εύκολο να κόψεις τους δεσμούς με το παρελθόν και να απαγκιστρωθείς από συνήθειες χρόνων που σε έχουν βολέψει, όμως όλα δείχνουν πως έχει έρθει η ώρα να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να εξελιχθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μικροεντάσεις και μικροπαρεξηγήσεις μπορεί να φέρει η μέρα με κάποιους φίλους ή συνεργάτες. Η σελήνη στους διδύμους δημιουργεί ένα κάπως τεταμένο κλίμα, όμως μην δώσετε και μεγάλη σημασία σε αυτά που ακούτε, καθώς είναι μια μίνι μπόρα που σύντομα θα περάσει και θα έρθει η λιακάδα. Φροντίστε να ισορροπήσετε αξιοποιώντας όμορφα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο με φίλους και σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Όλα πάνε καλύτερα από ότι περίμενες σε ένα οικονομικό ζήτημα που πολύ σε προβλημάτιζε. Ίσως βρεθείς στη μέση ανάμεσα σε μια διαφωνία φίλων ή συγγενών και αυτός ο ρόλος του διαιτητή θα σε αγχώσει. Μην δείξεις αρνητική διάθεση σε μια πρόταση συνεργασίας που ίσως σου γίνει και δεν σχετίζεται με το βασικό σου αντικείμενο- είναι μια ευκαιρία να ανοίξεις νέες πόρτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η μέρα σου ξεκινά με ευχάριστες ειδήσεις και αισιόδοξη διάθεση και για αυτό ευθύνεται η Αφροδίτη στον Κριό που στους Υδροχόους χαμογελάει με νάζι, τονώνοντας παράλληλα την ερωτική σας διάθεση. Όσοι έχουν πρόσφατα ξεκινήσει μια νέα σχέση, αυτή μοιάζει να εξελίσσεται ραγδαία.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Φλερτ και συναισθηματικές εκπλήξεις θα φέρει η μέρα σε πολλά ψαράκια που έχουν μπει για τα καλά σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και δυσκολεύουν να συγκεντρωθούν τα πρωινά στη δουλειά! Αν κάποιος φίλος ή συγγενής ζητήσει τη βοήθειά σου σε ένα σημαντικό θέμα δείξε τη συμπαράστασή σου, όμως μην μπλέξεις σε ζητήματα που δεν σε αφορούν άμεσα.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Παρασκευή 26 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα