Προβλέψεις Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Τον τελευταίο καιρό σας έχουν βάλει δύσκολα σε πολλά πεδία, όμως αποδεικνύεται πως δεν το βάζετε κάτω, ελίσσεστε και βρίσκετε σε όλα λύσεις. Η ψυχική κούραση που ίσως νιώθετε στη συνέχεια θα ξεχαστεί και θα τη διαδεχθεί η ψυχική ανάταση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια είδηση φτάνει στα αυτιά σας που θα φέρει αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, οδηγώντας όμως σε θετικές εξελίξεις. Εργασιακά όσοι ζείτε μια περίοδο

εντάσεων στο γραφείο, αποστασιοποιηθείτε από τις κόντρες άλλων και μην παίρνετε θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μια απρόσμενα ενδιαφέρουσα επαγγελματική ευκαιρία εμφανίζεται από μια συγκυρία που δεν περιμένατε. Μετρήστε τις δυνάμεις σας, τα υπέρ και τα κατά και αν νιώθετε πως θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε, πάρτε το ρίσκο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μια προοπτική απόδρασης μαζί με αγαπημένους ανθρώπους ή την οικογένειά σας εμφανίζεται στον ορίζοντα και δεν έχετε παρά να αδράξετε την ευκαιρία. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και αποφόρτιση γιατί η καθημερινότητά σας είναι απαιτητική και με ανατροπές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Για κάποιους από εσάς μια παλιά και σταθερή φιλία δοκιμάζεται και αυτό σας κάνει να νιώθετε αβεβαιότητα αλλά και μελαγχολία. Μην διστάσετε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και να μιλήσετε ανοιχτά, γιατί αυτό πάντα εκτιμάται από τους άλλους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μπορεί να περάσατε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα με οικονομικές ανασφάλειες και άγχος, αλλά όλα δείχνουν πως καταφέρατε με σωστή διαχείριση και σύνεση, αλλά και κυνηγώντας τις σωστές ευκαιρίες να αλλάξετε εντελώς το τοπίο. Όλα πάνε –και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν- καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μπορεί οι τελευταίες ημέρες να έχουν για εσάς πίεση και ανατροπές σε κάποια πράγματα που θεωρούσατε σχεδόν δεδομένα, αλλά αυτό ουσιαστικά σας ωθεί να γίνετε πιο διεκδικητικοί και να συγκεντρωθείτε περισσότερο στα «θέλω» σας βάζοντας σωστές προτεραιότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σχεδιάζετε ένα ταξίδι με αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτό σας δίνει χαρά και σας χαρίζει ενέργεια. Τελευταία νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι στη ρουτίνα σας και έχετε την ανάγκη να αλλάξετε παραστάσεις και να μπορέσετε να γίνετε ξανά πιο δημιουργικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν κάτι σας ενοχλεί ή σας στενοχωρεί εκφράστε το να βγει από μέσα σας. Και μόνο αυτή η εκτόνωση θα σας κάνει να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς που σας ταλαιπωρούν και να ξημερώσει αύριο μια πραγματικά νέα μέρα. Όταν είστε σε καλή διάθεση, κανείς δεν σας πιάνει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Μέσα από μια κοινωνική συναναστροφή θα προκύψει μια επαγγελματική γνωριμία που μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Επιστρατεύστε τον πιο γοητευτικό και witty εαυτό σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να πείσετε τους άλλους πως είστε doers και αποτελεσματικοί, ότι κι αν σας αναθέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Για κάποιους από εσάς οι τελευταίες μέρες είναι πολύ σημαντικές επαγγελματικά γιατί σηματοδοτούν μια νέα αρχή ή νέες συμφωνίες. Δεν έχετε παρά να επικεντρωθείτε στο στόχο σας και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, ώστε όλα να πάνε ακόμα καλύτερα και από τις προσδοκίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ένας άνθρωπος από το παρελθόν σας επιστρέφει με κάποιο τρόπο και αυτό σας αναστατώνει. Δεν μένει παρά να κάνετε την ενδοσκόπησή σας και να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς είναι αυτό που σας προκαλεί η επανεμφάνισή του στη ζωή σας και αν όντως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα