Προβλέψεις Παρασκευή 21 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η ημέρα θα φέρει την αρχή για συζητήσεις και ευκαιρίες που μπορεί να παίξουν καταλυτικό μέλλον στο εργασιακό σου μέλλον αν τις αξιοποιήσεις σωστά. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για τις επόμενες εβδομάδες, έτσι δεν χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις από τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τα οικονομικά αποτελούν το μεγαλύτερό σας πονοκέφαλο τον τελευταίο καιρό, γιατί εκεί που κάτι τακτοποιείται, κάτι άλλο χαλάει.

Θα πρέπει να βρείτε δραστικές λύσεις για να καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες γι’ αυτό ζυγίστε προσεκτικά τα δεδομένα σας και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας στο βαθμό που μπορείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το να οργανώσεις όσο καλύτερα τόσο τη δουλειά και τα οικονομικά, όσο και την ίδια σου τη ζωή είναι επιτακτικό στην παρούσα φάση καθώς ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιό σου κάνει την καθημερινότητα ιδιαίτερα απαιτητική. Μαζί, όμως, με αυτό έρχονται ξεκαθαρίσματα, νέες ευκαιρίες και καταστάσεις που αν αξιοποιήσετε σωστά θα βγείτε ευνοημένοι. Έχετε στο πλευρό σας τους ανθρώπους που σας αγαπούν και προετοιμαστείτε σωστά για κάτι σημαντικό που έρχεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν και συνήθως είστε ψύχραιμοι και διπλωμάτες. οι καταστάσεις στο εργασιακό περιβάλλον αλλά πιθανότατα και κάποιες εντάσεις με φίλους, θα σας φτάσουν στα όριά σας και θα βρεθείτε στη δύσκολη θέση να πρέπει να φανείτε κάθετοι και απόλυτοι στις αποφάσεις σας, ακόμα και με ανθρώπους που ήσασταν κοντά. .

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν στη ερωτική σας σχέση υπάρχουν κάποια ερωτηματικά που σας απασχολούν, οι συγκυρίες θα λειτουργήσουν έτσι ώστε σύντομα τα θολά σημεία θα ξεκαθαρίσουν και θα φανεί κατά πόσο πρόκειται για μια σχέση ζωής ή μια περιπέτεια. Τελικά εσείς θα βγείτε ευνοημένοι από την όλη κατάσταση, αλλά αυτό δεν θα είναι χωρίς ψυχικό κόστος..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ο πήχης έχει σηκωθεί ψηλά και αυτό σας έχει κάνει άλογο κούρσας που κάθε μέρα δοκιμάζει τις δυνάμεις του και προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό του. Αυτό σας κάνει πραγματικά καλύτερους –ακόμα και τις στιγμές που τελικά δεν θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας- και σας χαρίζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Εάν και ως προσωπικότητες είστε πάντα έντονοι και με άποψη, τον τελευταίο καιρό είχατε κατακτήσει ένα σχετικό… ζεν στη ζωή σας. Οι επόμενες ημέρες, όμως, θα φέρουν εντάσεις και κόντρες, όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και στη σχέση ή στις παρέες, γι’ αυτό καλό είναι να μάθετε να κοντρολάρετε τον εαυτό σας αν δεν θέλετε να τα τινάξετε όλα στον αέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η σταθερότητα στα οικονομικά σας είναι για εσάς πολύ σημαντική ώστε να μπορείτε να έχετε ηρεμία στην καθημερινότητά σας. Αυτόν τον καιρό θα χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο από ότι συνήθως για να την εξασφαλίσετε, ενώ παράλληλα θα έχετε να αντιμετωπίσετε και κάποιους που κινούνται παρασκηνιακά πίσω από την πλάτη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Όσο πιο αποφασιστικοί, αλλά και μετρημένοι είστε το επόμενο διάστημα, τόσο καλύτερα θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις απαιτητικές καταστάσεις που φέρνει η είσοδος του Άρη στους Διδύμους. Η περίοδος θα φέρει ξεκαθαρίσματα αλλά δεν έχετε τίποτα να σας φοβίζει, καθώς η «σκούπα» στη δική σας περίπτωση έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Λίγο η άνοιξη, λίγο η κούραση νιώθετε τον οργανισμό σας εξαντλημένο και έχετε ανάγκη να κατεβάσετε ταχύτητες για λίγο, κάτι όμως που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Τα καλά νέα είναι πως μαζί με τις πιέσεις έρχονται και σπουδαίες ευκαιρίες που σας δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο και υποσχέσεις εξέλιξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η ερωτική διάθεση της άνοιξης αρχίζει και σας επηρεάζει σιγά, σιγά, φέρνοντας φλερτ και ρομαντισμό στη ζωή σας, κάτι που για πολλούς από εσάς είχε λείψει για καιρό. Εργασιακά, μέσα σε ένα τεταμένο γενικά κλίμα, φαίνεται να είστε από τους τυχερούς της παρέας.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους ίσως πυροδοτήσει ανάγκη για βασικές αλλαγές της καθημερινότητας, αλλαγή στη δουλειά ή στην κατοικία, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις μακροχρόνιες και νέες βάσεις. Για πολλούς από εσάς αυτό μπορεί να λειτουργήσει ανακουφιστικά γιατί θα σας πιέσει να κάνετε πράγματα που θέλατε, αλλά μέχρι τώρα αναβάλλατε.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Παρασκευή 21 Απριλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα